Ce pot să fac dacă nu primesc regimul meu alimentar în termenul stabilit?

După ce veți comanda regimul  noi vă vom trimite un e-mail de confirmare cu numărul comenzii dumneavoastră. În cazul în care apar  probleme și nu primiți regimul în 7 zile lucrătoare, vă rugăm sa luați legătura cu noi folosind forma de contact de aici indicând numărul comenzii dumneavoastră/

Ce se va întâmpla cu regimul meu daca nu-l voi lua de la curier?

Coletele care nu au fost ridicate de către destinatarii lor timp de 7 zile din data sosirii coletelor la adresa destinatarului vor fi returnate la noi și distruse, regimurile fiind  întocmite pentru fiecare client în parte, respectând criterii strict confidențiale.

Când voi primi regimul meu?

Specialistul nostru are nevoie de timp pentru a studia în amânunte profilul dumneavoastră și să vă întocmească regimul. Veți primi regimul în 7 zile lucrătoare din data comenzii (în caz de livrare prin curier) sau din data confirmării plății (în cazul primirii prin poșta electronică).

Cum voi primi regimul meu?

Vei primi regimul tău alimentar individual in funcție de modul de livrare ales de tine – prin curier sau prin posta electronica. In ambele cazuri vei primi o parola si un nume de utilizator pentru a accesa profilul tău personal de client de pe site-ul nostru. Acolo vei vedea cat regimul tău alimentar individual, atât si instrucțiunile suplimentare referitor la respectarea regimului.

Ce se întâmpla după completarea chestionarului?

După ce veți completa chestionarul noi vă vom trimite un e-mail pentru a confirma că am primit comanda dumneavoastră. După care, nutriționistul nostru, Ipokratis Papadimitrakos, va studia răspunsurile și va întocmi regimul alimentar individual,  adaptat scopurilor, stării de  sănătate,  preferințelor alimentare și modului de viață al dumneavoastră.

Cât timp durează completarea chestionarului?

Completarea chestionarului durează în jur de 10 de minute. Vă sfătuim să fiți cât mai sincer și amănunțit posibil atunci când răspundeți pentru ca nutriționistul nostru să poată întocmi cel mai potrivit regim pentru dumneavoastră.

Cum să comand?

Puteți să comandați apăsând butonul „Comandă regim“ de pe site. Este necesar să completați un chestionar detaliat referitor la starea de sănătate, modul de viață, preferințele alimentare și scopurile dumneavoastră, pentru ca nutriționistul nostru să poată întocmi regimul alimentar cel mai potrivit .
La sfârșitul chestionarului puteți să alegeți modul de livrare și de plată cel mai convenabil pentru dumneavoastră (prin curier sau prin poștă electronică). Veți primi regimul dumneavoastră în șapte zile lucrătoare.