Livrați mâncare?

Nu livrăm mâncare. Scopul nostru este ca dvs. să dezvoltați obiceiuri alimentare sănătoase încurajându-vă să vă pregătiți mâncarea.

Câte kilograme pot să dau jos cu programele de la Top Forma?

Modul de slăbire recomand este lent – aproximativ 1-1.5 kilograme pe saptămână. Regimurile Top Forma vă ajuta să slăbiți în mod controlat și să mențineți greutatea atinsă evitând efectul yo-yo.

Am comandat un program de 3 sau de 6 luni, dar am primit un regim numai pentru o lună. Când voi primi regimurile mele pentru următoarele luni?

Vei primi câte un regim de 30 de zile în fiecare lună în cadrul programului, adaptat la progresul tău. Pentru ca Ipocratis să poată întocmi  următorul tău regim, este necesar la sfârșitul primului regim să completezi chestionarul de urmărire a progresului, prin profilul tău personal din site. Pentru acest scop este necesar  să accesezi profilul tău www.topforma.ro din secția Acces client, să accesezi secția “Următorul pas” și de acolo  să completezi chestionarul nostru pentru urmărirea progresului și să comanzi următorul tău regim. De știut este că secția “Următorul pas” va ramâne activă până în ziua a 24-a din regimul tău actual.

Atunci când voi comanda un program de 3 sau de 6 luni – oare le voi primi împreună, pentru toate lunile?

Atunci când vei comanda un program de 3 sau de 6 luni, vei primi un regim de 30 de zile, în fiecare lună în cadrul programului. Fiecare regim următor din programul tău va fi întocmit de Ipocratis în funcție de progresul tău. În acest scop este necesar să completezi chestionarul de urmărire a progresului prin profilul tău personal din site, la sfârșitul fiecărui regim în parte.

Prin ce se deosebesc regimurile pentru diferitele luni?

Fiecare regim următor este întocmit de către Ipokratis în baza progresului tău și are ca scop atingerea unei faze diferite din procesul de slăbire. Fazele principale sunt următoarele și sunt luate în vedere la întocmirea diferitelor regimuri: obișnuirea corpului cu alimentația regulată, de calitate și moderată, în vederea obținerii unui metabolism optim; descoperirea și consumul  cantităților exacte de alimente necesare pentru fiecare persoană în parte, care dorește să dea jos kilograme; accelerarea procesului de ardere de grăsimi; hrănire și obișnuire cu alimentația potrivită.
Fiecare regim următor îți va oferi o libertate de a alege tot mai mare.

Aș putea oare să respect câteva luni regimul de 1 lună?

Repetarea regimului de 1 lună este complet ineficient. Acesta a fost conceput în așa fel încât să servească drept o pregătire a corpului pentru alimentația corespunzătoare (în mod regulat, de calitate și moderată) și urmărește o curbă de calorii care are ca scop să pună începutul slăbirii. Atunci când acesta se repetă, organismul tău deja e obișnuit cu cantitatea de calorii și încetează procesul de slăbire. Fiecare regim următor este întocmit de Ipokratis în funcție de progresul tău și urmărește continuarea procesului început cu primul tău regim.

Cât va dura programul?

Programul poate să dureze atâta timp cât acest lucru va fi necesar, până atingeți kilogramele dorite. Cu scopul de a facilita procesul, noi am creat programe pentru o lună, pentru 3 luni și pentru 6 luni. De obicei, cu scopul de  a încerca regimul,  clienții comandă prima dată programul pentru o lună,  după care continuă cu programul pentru 3 luni sau cu cel pentru 6 luni.

Puteți să comandați programul de o lună în fiecare lună până la atingerea scopului dorit, cel mai convenabil însă este sa începeți cu cel mai lung program în cazul în care aveți de dat jos mai multe kilograme. Indiferent daca veți comanda programul pentru o lună, în fiecare lună, sau ați ales un program mai lung – veți primi lunar un nou regim de 4 saptămâni, care va fi adaptat la progresul și preferințele tale. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să completezi chestionarul de urmărire a progresului, atunci când te vei apropia de sfârșitul regimului tău.

Ce voi primi?

  • Regim alimentar individual
    Numai alimentele pe care le iubiți, în cantitatea și în ordinea necesară pentru a vă atinge scopul!
  • Asistență continuă din partea lui Ipokratis Papadimitrakos
    Posibilitatea de a-i pune un număr nelimitat de întrebări direct lui Ipokratis, pe durata întregului program. El vă va răspunde cât mai repede posibil și fiți sigur că puteți conta pe  sprijinul și sfaturile cele mai precise.
  • Profilul dumneavoastră personal în site-ul topforma.ro
    Întreaga informație de care aveți nevoie în timpul respectării regimului se află în profilul dumneavoastră personal. Puteți să-l accesați de fiecare dată când veți avea nevoie și să vedeți regimul dumneavoastră; să-i adresați întrebări lui Ipokratis și să recitiți convorbirile pe care deja le-ați avut cu el; să urmăriți progresul; să recitiți sfaturile și îndrumările privind respectarea regimului, precum și să comandați continuarea regimului.