5 alimente pentru arderea grăsimilor

Include următoarele alimente la meniul tău pentru a-ți accelera metabolismul, elibera de grăsimi și curăța organismul de toxine.

Știm că suna prea frumos pentru a fi adevărat. Într-adevăr există alimente care accelerează metabolismul, activează hormonii care descompun grăsimile și elimină toxinele care nu-ți permit să scapi de kilogramele în plus.

 

Iată-le pe cele 5 alimente pentru arderea grăsimilor:

Broccoli

Cine ar putea presupune că mâncarea poate să ”vorbească” cu celulele grase? Chiar această face sulfonafanatul – fitonutrient care se găsește în cantități mari în broccoli. El are numeroase calități benefice asupra organismului iar una din ele este ca stimulează celulele grase sa ardă grăsimi. Fă cunoștință cu asistentul tău fidel în lupta cu grăsimile – sulfonafanatul.

Avocado

Grăsimile benefice din avocado ne pot ajuta să ne despărțim de grăsimile corporale în trei moduri. Grăsimile mononesăturate, în care avocadoul este bogat, ”pompează” membranele celulare, și prin urmare permit celulelor să interacționeze mai ușor cu hormonii responsabili de arderea grăsimilor. În același timp ele ”deconectează” hormonii responsabili de acumularea de grăsimi. În plus, avocado accelerează metabolismul, protejând împotriva radicalilor liberi părțile ale celulelor responsabile pentru producția de energie. Data viitoare să nu eziți să alegi un avocado atunci când ai un fruct la alegere la meniul tău sau drept adaos la orice salată salată.

Nucă braziliană

5-6 din aceste nuci uriașe sunt suficiente pentru a-ți furniza substanțele necesare nutritive din ele și să le folosești ca distrugătoarele puternice a grăsimilor corporale. Ele accelerează metabolismul, prin activarea funcțiilor glandei tiroide. Funcțiile încetinite ale glandei tiroide sunt cauza principală pentru obezitatea la femei. Nuca braziliană ne ajută să scăpăm de toxinele care în caz contrar s-ar incorpora în celulele grase și vor duce la formarea de celulită.

Scorțișoară

Acest condiment aromat ajută la transportarea mai rapidă a glucozei către celule și prin urmare insula – hormonul responsabil pentru depozitarea grăsimilor are o perioadă de timp mai scurtă pentru a acționa. Pentru a beneficia de proprietăților scorțișoarei sa ardă grăsimile e nevoie să consumi un sfert de linguriță de ceai pe zi. Adaug-o la cafea, presară-ți fructele cu ea și nu uita să savurezi gustul ei de fiecare dată când poți.

Somon

Cu toate că nu putem să facem pătrățele pe abdomen numai prin alegerea corespunzătoare a mâncării (e nevoie și să ne obosim puțin), am putea să scăpăm de grăsimile din jurul stomacului mâncând des somon sau un alt pește bogat în acizi grași omega 3. Ele cresc sensibilitatea la insulină ceea ce duce la reducerea grăsimilor din jurul stomacului. Somonul activează și hormonii glandei tiroide și prin urmare accelerează metabolismul. Încearcă să incluzi peștele la meniul tău săptămânal cel puțin o data pe săptămână.

Fii atentă: important este să nu uiți că alimentele susmenționate nu sunt magice și pentru a ne ajuta să luptăm cu grăsimile e necesar ele să facă parte dintr-un regim alimentar echilibrat. Nu te aștepta să compensezi pe cele trei hamburgere mâncând un fir de broccoli.

Regimurile Top Forma au un efect dovedit pentru reducerea grăsimilor din corp. Începe să te hrănești în mod corespunzător chiar de astăzi!

Rezumat
5 alimente pentru arderea grăsimilor
Article Name
5 alimente pentru arderea grăsimilor
Descriere
Include următoarele alimente la meniul tău pentru a-ți accelera metabolismul, elibera de grăsimi și curăța organismul de toxine. Știm că suna prea frumos pentru a fi adevărat. Într-adevăr există alimente care accelerează metabolismul, activează hormonii care descompun grăsimile și elimină toxinele care nu-ți permit să scapi de kilogramele în plus.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM