Alimentație împotriva celulitei

 

 

Înainte de a vă împărtăși secretele alimentației împotriva celulitei, verificați-vă cunoștințele în domeniul pielii cu aspect de coajă de portocală cu testul nostru scurt:

Test - Secretele celulitei

1
2
3
4
5
6
7

 

Alimentație împotriva celulitei

Începând cu vedete și terminând cu prietena voastră cea mai bună – aproape fiecare femeie suferă de celulită. Aspectul de „coajă de portocală“ afectează circa 90% dintre femei, indiferent de greutatea lor. În pofida faptului că nu există o soluție universală pentru celulită, există trucuri în alimentație și sport care fac minuni. Ca specialiști în alimentație, vă propunem câteva idei, ce trebuie să mâncați și ce obiceiuri alimentare să adoptați pentru a ieși învingători în lupta cu celulilta.

Mâncați mai multe crudități

Fructele și legumele sunt surse minunate de fibre, iar fibrele sunt dușmanul principal al celulitei. Acestea trebuie să fie prezente în meniul vostru zilnic în cantinăți mari – încercați să le adăugați la fiecare masă. Fibrele îmbunătățesc condiția pielii, având un efect de întinerire și tonifiere, în special asupra zonelor problematice cu celulită.

Urmați un regim alimentar

Ținerea unui regim alimentar ”antrenează” creierul vostru când să se aștepte la mâncare și când nu, ceea ce vă ajută să încetați cu mâncatul haotic între mesele zilei. Anume în „micile“ gustări neplanificate se ascund marile probleme, fiindcă adesea acestea includ alimente bogate în calorii și zahăr. Zahărul și produsele de panificație sunt cauza principală a îngrășării și pierderii elasticității pielii.

Beți multă apă

Pielea deshidratată este mai predispusă apariției celulitei. Încercați să beți câte 2 pahare de apă ( a câte 200 ml) înainte de fiecare masă, pentru a putea obține necesarul zilnic  – 1,5 l.  Consumul suficient de apă vă poate ajuta și să luptați cu retenția de apă din organism, proces strâns legat de apariția celulitei.

Încărcați organismul vostru cu vitamina C și P

Includeți în meniul vostru alimente cu conținut ridicat de vitamina C și P. Acestea influențează pozitiv asupra pielii, mărindu-i elasticitatea și consolidând capilarele. În acest mod, pielea devine mai puțin predispusă formării celulitei. Citricele, ardeiul gras roșu, hrișca și căpșunile sunt surse minunate de vitamina C și P.

Excludeți din meniul vostru produsele sărate excesiv

Excludeți din meniul vostru cârnații, chipsurile, conservele și toate produsele sărate excesiv. Consumul excesiv de sare e cauza principală a retenției de apă în organism, care se depune în celulele adipoase și devin vizibile sub formă de celulită. Sarea e cel mai bun prieten al celulitei.

Cu un o alimentație echilibrată, un regim alimentar potrivit și cât mai multă mișcare puteți atinge rezultate minunate în lupta împotriva celulitei. Deci, nu renunțați și fiți încrezători în forțele proprii. Începeți schimbarea modului de alimentație chiar astăzi.

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, puteți comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM