BEȚI APĂ PENTRU A FI ÎN FORMA

8 pahare pe zi vă vor ajuta să fiți în top formă.

Această parte esențială a rutinei noastre zilnice poate fi un „component magic“ în procesul de slăbire.

Apa vă ajută să slăbiți

Apa suprimă apetitul într-un mod natural și ajută corpului să descompună grăsimile depuse. Studiile arată că consumul redus de apă duce la creșterea depunerilor adipoase, iar consumul crescut este cauza reducerilor grăsimilor.

Explicația este că rinichii nu pot funcționa corect fără cantitatea necesară de apă. Atunci când lucrul acestora este îngreunat, o parte estе „transferată“ către ficat. Unul dintre rolurile de bază a ficatului este să tranforme grăsimile depuse în energie pentru corp, însă fiind ocupat cu lucrul rinichilor, acesta nu reușește să lucreze la capacitate maximă. În rezultat, aceste modifică o cantitate mai mică de grăsimi, iar partea rămasă se depun pe corp iar slăbirea încetează.

Apa împotriva balonării

Consumul suficient de apă este cel mai bun medicament împotriva retenției de apă în organism.Atunci când corpul primește mai puțină apă, acesta se simte amenințat și începe să adune rezerve. Apa este stocată în spațiile din afara celulelor, aceasta fiind cauza picioarelor și mâinilor umflate. Dacă aveți probleme ale retenției de apă în permanență, motivul poate fi cantitatea mare de sare pe care o consumați. Corpul prelucrează sodiul în cantități limitate. Cu cât mai multă sare consumați, cu atât mai multă apă va reține organismul pentru a o dizolva. E simplu să ne descurcăm cu cantitatea inutilă de sare – consumați mai multă apă. Atunci când trece prin rinichi, aceasta elimină excesul de sodiu.

Apa ne salvează de pielea lăsată

Apa ajută mușchilor să funcționeze normal – aceștia sunt compuși din 70% apă și sunt dependeți de cantitatea de lichide pe care o consumăm. Ea ne salvează și de la pielea lăsată de după slăbire –  celulele strânse sunt ”întreținute” de apa care întinde pielea și o face curată, sănătoasă și elastică. Apa ajută corpului să elimine ”deșeurile” din organism. În timpul slăbirii, corpul are nevoie să se elibereze de cantitatea mare de  „deșeuri“-  toate grăsimile în plus trebuie să fie înlăturate. Aici ne vine în ajutor apa, care contribuie la eliminarea acestora.

Câtă apă este suficient?

O persoană trebuie să bea zilnic în medie 8 pahare de apă de 200 ml – aproximativ un litru și jumătate. Persoanele supraponderale au nevoie de mai multă apă – câte un pahar adițional pentru fiecare 10 kg în plus.
Trebuie să măriți cantitatea de apă consumată atunci când faceți sport regulat sau pe timp de caniculă.
Atunci când corpul primește cantitatea necesară pentru a funcționa normal, acesta este într-un echilibru perfect. Ce înseamnă aceasta?

–       Funcțiile glandei endocrine se îmbunătățesc
–       Reținerea de apă nu mai creează aceleași probleme, fiindcă apa depusă dispare
–       Cantități mai mari de grăsimi sunt utilizate drept energie, fiindcă ficatul este liber să le schimbe prin procesul de metabolism
–       Senzația firească de sete se întoarce
–       Este observată pierderea senzației permanente de foame

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, îl puteți comanda de aici.

Rezumat
Beți apă pentru a fi în formă
Article Name
Beți apă pentru a fi în formă
Descriere
Această parte esențială a rutinei noastre zilnice poate fi un „component magic“ în procesul de slăbire. Apa suprimă apetitul într-un mod natural și ajută corpului să descompună grăsimile depuse. Studiile arată că consumul redus de apă duce la creșterea depunerilor adipoase, iar consumul crescut este cauza reducerilor grăsimilor.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM