Cadouri pentru sănătate!

„Ce cadouri să oferiți celor apropiați?“ Anul acesta este unul diferit, nu ne dorim altceva decât să fim sănătoși, atât noi cât și familia și cei apropiați nouă. Așa că îți recomandăm cateva idei de cadou, potrivite pentru sănătatea noastră, cu care veți reuși, pe de-o parte, să îi incântați pe cei dragi, iar pe de altă parte să îi ajutați să aibă grijă și să își mențină sănătatea:

Ceai de calitate și accesorii pentru prepararea acestuia

Ceaiul este sinonimul căldurii și al stării de liniște – cadoul perfect, în special pentru Sărbătorile de iarnă. Alegeți diferite tipuri de ceai pentru apropiații voștri și scrieți-le urări de bine. De exemplu : “Îți doresc energie nesfârșită în anul ce urmează.” Selectați și o cană frumoasă, ceainic sau alt accesoriu pentru ceai și cu siguranță îi veți bucura pe cei dragi vouă.

Voucher pentru un regim alimentar personalizat

La baza sănătății noastre se află o alimentație corectă. Aproape fiecare persoană își promite că, începând cu noul an, va începe să mănânce sănătos. Din nefericire, puțini fac acest pas, dacă nu dispun de sprijin din partea unui specialist și de indicații exacte. Oferind un voucher pentru un regim alimentar personalizat, dăruiți cheia către îndeplinirea dorinței de a ne hrăni sănătos.
Regimul alimentar nu este destinat doar persoanelor cu probleme de greutate – pe lângă faptul că ne ajută să atingem și să menținem greutatea dorită, acesta ne ajută să ne dezvoltăm obiceiuri alimentare sănătoase.

Accesorii pentru sport acasă

În ziua de azi, pentru că majoritatea sălilor de sport sunt închise sau nu reprezintă un mediu sigur, care să ne poată proteja sănătatea, accesoriile pentru sport acasă pot fi una dintre cele mai interesante idei de cadou prin care îți arăți grija față de sănătatea celor dragi. Puteți alege o saltea pentru Yoga, elastice pentru antrenament acasa, gantere sau un echipament sportiv. Oricine va primi un astfel de cadou îl va folosi cel puțin o dată, ceea ce poate fi suficient ca să “îl atragă” și să continue. O activitate fizică regulată este o parte importantă în grija pentru sănătatea noastră. Persoanele care fac mișcare în mod regulat prezintă un risc mai scăzut de a dezvolta boli cronice, se bucură de o stare de dispoziție bună și sunt pline de energie. Oferind accesorii pentru îmbunătățirea activității fizice, veți dărui sănătate, stare de bine și multă energie.

Coș cu legume și fructe exotice

Unul dintre cele mai simple moduri de a ne asigura că ne alimentăm sănătos îl reprezintă consumul de fructe și legume de diferite culori. Fiecare culoare a fructelor și legumelor reprezintă un element nutritiv diferit.
Majoritatea oamenilor au tendința de a se limita la aceleași fructe și legume și evită experimentarea de gusturi noi. Aceste experimente sunt foarte benefice pentru sănătate. Bucurați-vă apropiații cu un coș cu fructe și legume atipice și ajutați-i să facă pasul către diversificarea meniului. Puteți include Fructul Dragonului (Pitaya), Carambola, Morcovul Violet, Roșia Neagră și multe altele.

Sticla cu apă

Ca să fim sănătoși și în Top Formă, este esențial să bem o cantitate suficientă de apă. Ce poate fi mai frumos decât să dăruiți celor dragi un accesoriu ca acesta, care să îi ajute să își formeze bunul obicei de a bea apă în mod regulat. O sticlă pentru apă cu design plăcut este un cadou care poate fi luat oriunde – la birou, acasă, în mașină ori la plimbare.

Fiți inovativi de acest Crăciun – dăruiți sănătate, atât vouă, cât și celor dragi!

Acum puteți comanda voucherul-cadou oferit de Top Forma – cadoul perfect de Crăciun. Aflați mai multe despre voucherele-cadou și programul personalizat de Top Forma aici >>

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM