Cea mai bună dietă pentru bărbați – alimentația corectă

Vă întrebați care este cea mai bună dietă pentru bărbați? Nici nu încape îndoială – alimentația corectă. Aflați cum vă puteți hrăni în așa mod încât să slăbiți și să vă îmbunătățiți sănătatea în același timp.

Sunteți gata să renunțați la obiceiurile voastre alimentare nesănătoase pentru totdeauna? V-am pregătit 5 sfaturi care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți modul în care vă alimentați, sănătatea, dispoziția și aspectul exterior.

Vestea bună e că bărbații slăbesc mai rapid și mai ușor decât femeile, ceea ce înseamnă că puțin efort va fi suficient pentru a atinge rezultate mărețe.

Începeți să vă hrăniți regulat

Alimentația regulată e 60 % dintr-un regim alimentar corect, iar restul e cantitatea și calitatea mâncării. Începeți schimbarea încercând să vă hrăniți la intervale dintre mese de 3-4  ore. Nu săriți peste mese. Aceasta vă va ajuta să accelerați metabolismul vostru, iar acest proces este vestitorul arderii grăsimilor.

Alimentația regulată și activitatea fizică vă garantează reducerea dimensiunii din jurul buricului. Este important să alegeți corect calitatea și cantitatea a alimentelor pe care le consumați.

Puneți bazele alimentației corecte

Există câteva reguli generale:

  • Mâncați mai multe fructe, legume și produse integrale;
  • Includeți peștele în meniul dumneavoastră cel puțin de 2 ori pe săptămână;
  • Reduceți consumul de alimente grase;
  • Alegeți alimente naturale, neprocesate;
  • Excludeți prăjelile din meniul vostru;
  • Reduceți sarea și zahărul;
  • Nu vă umpleți farfuria –  știți că astfel vă veți simți mai bine.

Pot părea clișee, însă acestea sunt lucrurile de bază pe care trebuie să le asimilați pentru a da jos kilograme, îmbunătăți starea de sănătate sau pentru a fi în top formă.

Dacă reușiți să tranformați acest mod de alimentație într-un obicei, veți atinge scopul fără dificultăți. Aveți nevoie de aproximativ 3 luni de efort pentru a face din alimentația sănătoasă un obicei. Vă va fi mai ușor cu un regim pregătit special pentru voi. 

Diversificați meniul cu alimente noi

Adăugarea unor noi și neobișnuite gusturi la mâncărurile voastre vă va ajuta să mențineți interesul pentru alimentația corectă. Nu ezitați să improvizați cu alimente noi pentru dumneavoastră, cum ar fi quinoa, hrișca sau morcovii copți. În acest mod veți savura gustul noilor mâncăruri și veți obține diverse substanțe nutritive concomitent.

Dacă consumați o varietate redusă de alimente, chiar dacă sunt benefice, este riscul ca dumneavoastră să suferiți de deficit de anumite vitamine și minerale,  iar aceasta vă va reduce energia considerabil. Regimurile pregătite de specialiștii noștri sunt echilibrate și diverse, pentru ca voi să nu vă lipsiți de elemente nutritive valoroase. În același timp, acestea includ doar alimentele pe care le-ați selectat că le preferați. Aflați mai multe despre programurile noastre >>

Faceți mișcare

Chiar și mărind puțin activitatea fizică zilnică, aceasta va influența pozitiv procesul de slăbire. Fiți creativi. Sala de sport nu e singura posibilitate de a vă mări activitatea fizică. Mergeți pe jos, mergeți pe bicicletă, optați în favoarea scărilor (nu a ascensorului), alergați în parc, înscrieți-vă la un curs de  box… ideile sunt nenumărate.

Pierderea în greutate vă va schimba viața

Pierderea kilogramele în plus va veni la pachet cu o energie de invidiat și stare de sănătate mai bună.

Nu trebuie să omitem faptul că reducerea a 10% a greutății corporale mărește potența cu 30%. Aveți în vedere că e valabil și viceversa. Niciodată nu e târziu pentru o schimbare. De ce să nu începeți chiar astăzi? Dacă încă nu aveți un regim alimentar personalizat, puteți comanda de aici.

Rezumat
Cea mai bună dietă pentru bărbați - alimentația corectă
Article Name
Cea mai bună dietă pentru bărbați - alimentația corectă
Descriere
Vă întrebați care este cea mai bună dietă pentru bărbați? Nici nu încape îndoială – alimentația corectă. Aflați cum vă puteți hrăni în așa mod încât să slăbiți și să vă îmbunătățiți sănătatea în același timp.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM