Condimente pentru slăbit

Condimente pentru slăbit ? Oare putem da jos kilograme incluzând anumite condimente în meniul nostru?

Cea mai bună modalite de a slăbi, odată pentru totdeauna, e un regim alimentar potrivit.  Totuși, există anumite alimente care ne sunt ajutori naturali în lupta cu kilogramele.  Este suficient să consumăm o lingură pentru a oferi corpului nostru tot de ce are nevoie, urmând un regim alimentar de slăbit. Nu sunt pastille sau prafuri miraculoase – sunt alimente pe care cu siguranță le aveți în bucătăria voastră.  Aflați care sunt acestea și cum să le folosiți pentru a atinge greutatea dorită mai rapid și mai ușor.

1 lingură de miere naturale pentru enzime digestive

Mierea conține enzime și antioxidați care sunt de o importanță majoră pentru organismul uman. Din păcate, aceste componente nu sunt prezente în mierea prelucrată, care este mai răspândită în comerț.  Numărul enzimelor în mierea naturală ( neprelucrată) este incredibil de mare – mii de enzime  ajută funcționării normale a sistemului digestiv.

Cum funcționează : Un sistem digestiv sănătos care lucrează ca ceasul este premisa de bază a atingerii greutății perfecte. Enzimele digestive și antioxidanții din mierea naturală susțin întreg sistemul digestiv și organismul uman.  În acest mod puteți slăbi fără prea mult efort,  urmând un regim alimentar potrivit pentru voi.

 

1 lingură de cimbru pentru antioxidanți și vitamine

Șansele de a consuma o lingură de supă a cărui gust nu vă place sunt foarte mici. În cazul cimbrului – puteți folosi acest condiment drept ingredient la gătire sau sub formă de ceai, pentru a accelera procesul de slăbire.
Vă recomandăm să-l adăugați la mâncărurile mai uscate, cum ar fi la pieptul de pui sau curcan. Este extrem de important să știm cum să condimentăm aceste cărnuri bogate în proteine, potrivite oricărui regim alimentar sănătos. Mulțumită condimentării, le puteți consuma cu plăcere, nu dintr-o obligație…neplăcută.

Cum funcționează : Cimbrul nu este doar o planta aromată – e o sursă bogată de antioxidanți, vitamine și minerale indispensabile. Ele ajută celulelor să facă față stresului organismului care își face apariția în procesul de slăbire. Cimbrul are și proprietăți diuretice, contribuind la eliminarea apei din organism și a toxinelor.

 

1 lingură de turmeric pentru antioxidanți

Turmericul e un condiment popular în bucătăria indiană, însă nu și în cea europeană.  Este recunoscut după culoarea galben intens și a aromei specifice.  Turmericul o sursă bogată de antioxidanți și un ajutor puternic în lupta cu kilogramele în plus.
Cel mai ușor mod de a consuma mai mult turmeric este condimentând carnea ușoară ca pieptul de vită sau de pui. Are capacitatea de a condimenta într-un mod colorat orice mâncare și să le confere un gust irezistibil. Turmericul poate fi combinat cu ușurință cu alte mirodenii.

Cum funcționează: Rolul important al turmericului în procesul de slăbire nu este foarte renumit, însă puterea lui e imensă. Deține proprietăți antiinflamatorii și calmează durerile. Vă încarcă cu energie și vă face să deveniți activi din punct de vedere fizic, ceea ce duce la o pierdere în greutate rapidă atunci când țineți un regim alimentar potrivit pentru voi.

 

1 lingură de scorțișoară pentru minerale și fibre

Scorțișoara nu e doar un condiment aromat care face deserturile irezistibile. E un ajutor, care e recomandat să fie inclus în programul vostru general de slăbire. Scorțișoara poate fi un aliat puternic în lupta cu kilogramele, dacă e utilizată corect.  O combinație cunoscută care ajută slăbirii este mierea cu scorțișoară. Amestecați câte o linguriță de fiecare într-un pahar cu apă caldă și veți obține ceva asemănător ceaiului, pe care îl puteți consuma pe tot parcursul zilei, pentru a ajuta regimului vostru alimentar de slăbit.

Cum funcționează: Scorțișoara conține minerale de care corpul vostru are nevoie zilnic și este o sursă bogată de fibre. Ajutându-vă să vă asigurați necesarul zilnic de fibre,  o lingură de scorțișoară devine un mod de menținere sau atingere a greutății ideale.

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar, puteți comanda de aici.

Rezumat
Condimente pentru slăbit
Article Name
Condimente pentru slăbit
Descriere
Condimentele sunt ajutori naturali în lupta cu kilogramele.  Este suficient să consumăm o lingură pentru a oferi corpului nostru tot de ce are nevoie, urmând un regim alimentar de slăbit. Nu sunt pastille sau prafuri miraculoase – sunt alimente pe care cu siguranță le aveți în bucătăria voastră.  Aflați care sunt acestea și cum să le folosiți pentru a atinge greutatea dorită mai rapid și mai ușor.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM