CUM SĂ SLĂBESC PÂNĂ LA VARĂ?

„Cum să slăbesc până la vară?“ e întrebarea pe care, de obicei, începem să ne-o punem chiar din primele zile de soare ale lunii februarie.

Adesea nu întreprindem nimic până în luna iunie, dar întrebarea continuă să ne macine și să ne streseze. La începutul lunii iunie, deja suntem supărați pe noi înșine și cel mai frecvent, ne reducem porțiile sau începem o oarecare dietă drastică, pentru a da jos kilogramele în plus.

Uneori ne reușește, alteori nu, iar după ce savurăm zilele de plajă revenim la modul nostru vechi de alimentație și la vechile kilograme. Și astfel – până la următoarea lună de martie…

Nu vi se pare că e ceva în neregulă aici?

Oare e necesar să ducem aceeași luptă cu kilogramele în fiecare an?

Răspunsul la această întrebare depinde numai de voi. Fiindcă alegerea vă aparține.

Puteți începe de la bun început în fiecare an sau să slăbiți o dată pentru totdeauna.

Dacă optați pentru a doua variantă, citiți în continuare.

Uitați de dietele populare

Cel mai probabil deja vă puneți bine-cunoscuta întrebare „Cum să slăbesc pentru vară“. Dacă doriți ca acesta să fie ultimul an în care vă puneți întrebarea, uitați de dietele populare.

Ele duc la rezultate de scurtă durată.

Pentru a slăbi pentru totdeauna, trebuie să vă schimbați modul în care vă hrăniți. Trebuie să începeți a vă alimenta corect. Cum să faceți acest lucru?

Începeți cu un regim pregătit special pentru voi. Un regim, care e în conformitate cu starea de sănătate, scopul, preferințele alimentare și modul vostru de viață. Cu un astfel de regim, veți începe treptat să vă hrăniți corect. Iar corect înseamnă regulat, moderat și de calitate.

Fiecare persoană e diferită și nu există o dietă universală. Nu vă lăsați induși în eroare. Alegeți un regim care e adaptat vouă înșivă.

Nu vă înfometați

Sunteți gata de a exclude grupe întregi de alimente sau de a trece doar la fluide doar pentru a slăbi pentru vară? Dar ce va urma? Răspunsul e evident, nu-i așa? Vă chinuiți, scăpați de kilogramele în plus și sunteți satisfăcuți. Pentru puțin timp. Kilogramele pierdute se întorc foarte rapid. Starea de sănătate se înrăutățește. Și rămânem cu răbdarea epuizată.

Acest an, încercați să pierdeți în greutate fără a vă înfometa. Dacă o oarecare dietă vă face să vă înfometați în permanență, cel mai probabil – nu e sănătoasă.

Da, într-adevăr, uneori e necesar să reducem drastic porțiile noastre dacă dorim să slăbim, însă aceasta nu înseamnă că trebuie să recurgem la înfometare. Înseamnă că trebuie să conumăm o cantitate suficientă. Un regim alimentar personalizat ne ajută să descoperim cantitatea potrivită pentru noi, așa cum e adaptat stării de sănătate și modului nostru de viață.

La început ne poate părea prea puțin, dar într-o săptămână ne obișnuim și deja nu mai simțim senzația de foame. Învățăm care este cantitatea potrivită pentru noi. Ne obișnuim. Și, treptat, dăm jos kilogramele în plus, alimentându-ne suficient.

Nu căutați un efect rapid, ci unul permanent

Până la începutul verii au rămas aproximativ 3 luni sau 12 săptămâni. În această perioadă puteți slăbi într-un mod sănătos aproximativ 12 kilograme. Fără înfometare. Consumând ceea ce vă place. Fără a vă priva de anumite alimente. Și, cel mai important – învățând să vă hrăniți corect. Puteți fi siguri că aceste kilograme nu se vor mai întoarce.

Care e secretul?

Secretul constă într-un regim alimentar echilibrat, creat special pentru voi.

Modul de pierdere în greutate recomandat este lent și stabil – aproximativ 1-1,5 kg pe săptămână. Aceasta e regula modului de slăbire sănătos, care ne ajută să menținem kilogramele dorite, evitând efectul yo-yo.

Două-trei luni sunt suficiente pentru a ne lua rămas bun de la obiceiurile alimentare nesănătoase și pentru a începe să ne hrănim regulat, moderat și de calitate. Vom slăbi fără înfometare, ci cu un regim alimentar echilibrat. Ne vom îmbunătăți starea de sănătate. Pe parcursul acestor 2-3 luni vom învăța cum să ne alimentăm corect, iar alimentația corectă va deveni o rutină. Kilogramele pierdute nu se vor întoarce. Pentru această schimbare majoră sunt necesare doar 2-3 luni. Oare vi se pare prea încet?

Da, e adevărat că puteți slăbi 10 kg în 10 zile cu o dietă populară. Dar ce urmează mai apoi? Se întâmplă următoarea : ne înfometăm 10 zile, ne enervăm, ne pierdem răbdarea, ne străsăm organismul, ne înrăutățim starea de sănătate, și nu învățăm nimic cu excepția faptului de a slăbi prin suprimarea foamei. După o lună-două, efectul yo-yo își face apariția. Kilogramele se întorc. Începem cu o altă dietă populară pentru a slăbi rapid…

Proverbul „Graba strică treaba“ е morala în cazul dat.

Nu vă grăbiți.

Aveți grijă de sănătoatea voastră. Acest an intrați în formă cu un regim alimentar personalizat. E mai ușor. Și e pentru totdeauna.

Dacă încă nu aveți un regim alimentar, puteți comanda de aici.

Rezumat
CUM SĂ SLĂBESC PÂNĂ LA VARĂ?
Article Name
CUM SĂ SLĂBESC PÂNĂ LA VARĂ?
Descriere
Oare e necesar să ducem aceeași luptă cu kilogramele în fiecare an? Răspunsul la această întrebare depinde numai de voi. Fiindcă alegerea vă aparține. Puteți începe de la bun început în fiecare an sau să slăbiți o dată pentru totdeauna. Dacă optați pentru a doua variantă, citiți în continuare.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM