DIETA DE VARĂ

Dietă de vară?! Da! Contrar așteptărilor și opiniei majorității, vara se dovedește a fi cel mai potrivit timp pentru atingerea greutății dorite.
Ținerea unei diete pe parcursul lunilor de vară e mai eficientă, plăcută și ușoară decât în oricare alt sezon. Tot ce se cere de la noi pentru a ne atinge scopul este să fim mai organizați și să urmăm un regim alimentar potrivit nouă.

 

Cum poți ține o dietă pe parcursul verii

Programul nostru pe timpul lunilor de vară diferă în totalitate de cel obișnuit. Petrecem mai mult timp în aer liber, mergem în vacanță,  apar ieșiri neplanificate cum ar fi petrecerile și călătoriile…. Toate acestea ne fac să credem că e aproape imposibil să ne alimentăm regulat, de calitate și în cantități moderate pe timp de vară.

Vestea bună este că, având un regim alimentar personalizat, atingerea și menținerea greutății dorite într-un mod sănătos pe timpul lunilor de vară poate fi mai ușoară decât v-ați fi așteptat!

 

 Avantajele unui regim alimentar pe timp de vară

  • Dispunând de un regim alimentar veți ști cu precizie ce și cât trebuie să consumați și nu veți pierde timpul la plajă gândind ce să comandați ca să nu vă afecteze silueta.
  • Vă veți simți motivați să respectați regimul alimentar de fiecare dată când veți îmbrăca hainele de vară sau costumul de baie și nu veți fi satisfăcuți de modul în care arătați…
  • Satisfacția de la alimentația sănătoasă, menținerea kilogramelor și întâlnirea toamnei în top formă va fi enormă.
  • Alimentația regulată reprezintă 60% dintr-un regim alimentar Restul ține de calitatea și cantitatea alimentelor, care pot fi ușor monitorizate pe timpul lunilor de vară.

Alimentația regulată e cea mai importantă

 Scopul vostru ar trebui să fie alimentația regulată. Alimentați-vă la fiecare 3-4 ore, astfel încât să puteți accelera metabolismul. Nu omiteți niciuna dintre cele patru mese ale zilei- micul dejun, prânz, gustarea de după-amiază și cina. Aici sare în ajutor dieta de vară.

Într-adevăr, aveți nevoie de disciplină, însă aceasta poate fi atinsă foarte simplu, având în vedere toate beneficiile care au fost menționate mai sus plus o gândire pozitivă.

 

Cum ne descurcăm cu ”situațiile excepționale” neprevăzute

„Situațiile excepționale“ – vizitele, petrecerile, călătoriile și vacanțe, sunt frecvente pe timpul verii, însă puteți să le faceți față! Ele sunt parte din viața voastră și nu trebuie să le evitați sau să fiți îngrijorați pentru că sunteți la dietă. Nu uitați că nu vorbim de fapt despre o dietă, ci despre un stil de viață! Micile greșeli sunt absolut normale și inofensive, atât timp cât nu sunt frecvente.

Să nu vă simțiți nedreptățiți pentru că țineți un regim alimentar vara,  exact opusul  – fiți mândri și fericiți că ați făcut alegerea corectă pentru viața și corpul vostru!

Dacă încă nu aveți un regim alimentar, puteți comanda de aici.

Rezumat
DIETA DE VARĂ
Article Name
DIETA DE VARĂ
Descriere
Dietă de vară?! Da! Contrar așteptărilor și opiniei majorității, vara se dovedește a fi cel mai potrivit timp pentru atingerea greutății dorite. Ținerea unei diete pe parcursul lunilor de vară e mai eficientă, plăcută și ușoară decât în oricare alt sezon. Tot ce se cere de la noi pentru a ne atinge scopul este să fim puțin mai organizați și să urmăm un regim alimentar potrivit nouă.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM