Fără scuze!

Scuza 1: “Legumele obțin un gust neplăcut atunci când le prepar”

Soluția:  Greșelile principale pe care multe persoane le fac atunci când prepară legume este gătitul exagerat și condimentarea insuficientă. Indiferent de faptul că le fierbeți, sotați sau le pregătiți la grătar – încercați să reduceți puțin din timpul de preparare ( legumele trebuie să fie un pic crocante atunci când le luați de pe foc). După aceea, condimentați-le cu un dressing și mirodenii.
Pentru un dressing rapid puteți încerca următoarele : Amestecați cantități egale de ulei de măsline și oțet balsamic cu jumătate de linguriță de usturoi tăiat mărunt și jumătate de linguriță de muștar. Condimentați legumele cu migdale coapte mărunțite, semințe de dovleac sau condimente proaspte precum mărar, coriandru, busuioc, ceapă verde. Savurați legumele cu un gust mininat!

Scuza 2: “Nu pot fără carbohidrați!”

Soluția: Carbohidrații trebuie să fie prezenți în fiecare regim alimentar, fiind sursa principală de alimentație a creierului.  Carbohidrații simpli pe care cel mai probabil îi râvniți ( produse de patiserie și dulciuri) se asimilează mult mai repede de către organism, ceea ce duce la luare în greutate și în consecință – la scăderea bruscă a nivelului de zahăr în sânge și nivelului de energie. Rezultatul este oboseala, foamea și o dorință puternică de a consuma ceva dulce – un adevărat cerc vicios!
Care este soluția? Adăugați proteine la fiecare masă. Datorită faptului că sunt asimilate mai lent, proteinele vă ajută să vă simțiți sătui mai mult timp și să nu recurgeți la produse suplimentare ( dinafara regimului). Surse de proteine potrivite sunt carnea de pasăre, carnea de vită, ouăle, soia, leguminoasele și peștele ton la conservă.

Scuza №3: “Ador mâncarea sărată”.

Soluție: Nu vă faceți griji cu privire la vrâful de cuțit de sare pe care îl adăugați la mâncarea pregătitiă acasă. Ceea ce trebuie să faceți este să evitați cantitățile enorme de sare ascunsă din mâncarea de la restaurant și alimentele prelucrate. Acestea conțin aproximativ 80 % din cantitatea de sare pe care majoritatea femeilor o consumă zilnic (peste 3000 mg). Este considerat sănătos consumul de până la 2300 mg pe zic. Excesul de sodiu în organism poate duce la ridicarea tensiunii arteriate, boli de inimă și chiar infarct. Atunci când mergeți la cumpărături – nu uitați să verificați cantitatea de sodiu din produsele ambalate. Veți rămâne surprinși!  Comparați etichetele produselor cu cele ale altor mărci și alegeți-le pe cele cu un conținut mai mic de sodiu.

Scuza №4: “Nu pot supraviețui fara ceva dulce”.

Soluție: Permiteți-vă 30 g de ciocolată neagră, care conține doar 150 de calorii, în loc de modul în care vă satisfaceți pofta de dulce de obicei. Ciocolata neagră este bogată în antioxidanți, îmbunătățește circulația sanguină și ajută la reducerea tensiunii arteriale.
Nu vă învinovățiți – ceea ce trebuie să faceți este să nu exagerați cu cantitățile. O bucățică de ciocolată are aceleași gust ( sau chiar mai bun) precum cel al unei ciocolate întregi! Selectați ciocolata cu un conținut de cacao de minim 60% – cu cât mai ridicat este procentul, cu atât mai puțin zahăr adăugat conține irezistibila tentație.

 Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar, îl puteți comanda de aici. Vom fi alături de dvs. și vă vom ajuta să fiți mai sănătoși, mai încrezuți în sine și mai fericiți. Vă dorim un an de succes! Dacă încă nu dispuneți de un regim, acum e momentul să începeți programul nostru de 6 luni cu o reducere de 20% ( economisiți 228 lei) utilizând codul: 2021NOULEU.

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM