Ieftin și sănătos – e posibil oare?

Multă lume asociază alimentația sănătoasă cu produse scumpe. Într-adevăr, în ultima perioadă de timp toate superalimentele și produsele bio sunt moderne, însă majoritatea dintre ele sunt un privilegiu doar pentru o mică parte a comunității noastre.

Aici vă vom prezenta câteva tactici simple care vă vor ajuta să economisiți considerabil. Puteți fi siguri că sfaturile următoare vă vor ajuta să vă alimentați sănătos fără să luați în greutate.

Plănuiți-vă meniul săptămânal în prealabil

Primul și cel mai simplu lucru pe care îl puteți face pentru a începe să vă alimentați ieftin și sănătos este să planificați cumpărăturile în prealabil. Dacă vă rezervați ceva timp pentru a plănui ce veți găti în timpul săptămânii, veți face cumpărături mai eficiente cumpărând doar produsele de care aveți nevoie, fără a cheltui în plus pe cumpărături emoționale precum chipsuri sau biscuiți. Din acest motiv,  programele noastre personalizate  includ și o listă de cumpărături care va facilita la maxim urmarea regimului. Vedeți mai multe despre planurile noastre personalizate și optați pentru cel care se potrivește scopului și bugetului vostru  – aflați mai multe.

Trucuri mici

Există tactici care vă vor ajuta să economiți și să pierdeți în greutate în acelați timp. Foamea vă poate influența să cumpărați anumite alimente de care nu aveți nevoie.

Un alt truc important este să gătiți acasă  – astfel veți limita la maxim luarea meselor în oraș, unde șansele de a comanda ceva nesănătos sunt foarte mari. Pe lângă aceasta,  luând masa acasă veți economisi ceva bănuți și veți micșora riscul de infectare cu COVID-19. Indiferent de faptul că lucrați acasă sau nu, puteți pregăti în prealabil prânzul pentru următoarea zi de muncă. Astfel veți economisi timp și bani. Cu programele noastre veți dispune mereu de propuneri de rețete pentru fiecare masă – trebuie doar să urmați intrucțiunile. Aflați aici ce alte beneficii includ programele noastre.

Înlocuitori

Atunci când cumpărați carne, selectați file. Fileul nu conține oase și grăsimi și e mult mai ieftin decât cotletul cu os sau pulpele. De asemenea, fileul este și mult mai dietetic.

Dacă considerați somonul scump, îl puteți înlocui cu macrou, care este mai ieftin, însă vă asigură un meniu sănătos și echilibrat. Cea mai ieftină variantă este peștele congelat, pe care îl puteți găsi la prețuri mult mai mici.  Mai multe despre beneficiile peștelui puteți afla în articolul nostru Peștele în meniu.

La alegerea produselor lactate, optați pentru cele cu un conținut redus de grăsimi, (2-3%), care adesea sunt mult mai ieftine. Un înlocuitor bun al brânzei și cașcavalului este urda. Aceasta este mai ieftină și poate fi folosită în multe rețete sănătoase.

Făina de porumb este una dintre cele mai delicioase și ieftine alternative a făinei albe. Alimentele pregătite cu făină de porumb ne fac sătui mai repede datorită conținutului ridicat de fibre. Dacă urmați o dietă sau pur și simplu doriți să vă alimentați mai sănătos fără a vă lipsi de copturi, optați pentru făină de porumb.

Și nu în ultimul rând, înlocuiți băuturile carbogazoase cu apă – e mult mai ieftină și sănătoasă.

Urmând unui regim sănătos și echilibrat pregătit de un specialist veți economisi resurse și vă va ajuta să dezvoltați obiceiuri sănătoase. Dacă încă nu dispuneți de un program personalizat, puteți comanda de aici.

Rezumat
Ieftin și sănătos - e posibil oare?
Article Name
Ieftin și sănătos - e posibil oare?
Descriere
Multă lume asociază alimentația sănătoasă cu produse scumpe. Într-adevăr, în ultima perioadă de timp toate superalimentele și produsele bio sunt moderne, însă majoritatea dintre ele sunt un privilegiu doar pentru o mică parte a comunității noastre. Aici vă vom prezenta câteva tactici simple care vă vor ajuta să economisiți considerabil. Puteți fi siguri că sfaturile următoare vă vor ajuta să vă alimentați sănătos fără să luați în greutate.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM