Mâncatul pe timp de noapte

Adevărul despre ciugulitul la miez de noapte

Multă lume consideră că alimentația după ora 20 dulce la îngrășare și depun eforturi considerabile pentru ca ultima masă să fie la ora 19. Sunt aceste eforturi îndreptățite oare?  Timpul meselor trebuie să fie  adaptat la modul vostru de viață și durata zilei. Pe scurt – răspunsul ține de fiecare în parte. Dacă în fiecare noapte vă culcați la ora 2, este normal să consumați ceva ușor la orele 23-00.

Energia primită și energia cheltuită

Există o câteva studii care leagă legătura dintre alimentația la mijloc de noapte și obezitate. Luarea în greutate nu depinde atât de mult de timpul în care luăm masa, ci de câtă mâncare consumăm. Dacă consumăm mai mult decât cheltuim, luare în greutate este inevitabilă. De asemenea, posibilitatea de a face o alegere proastă în materie de mâncare este mai mare atunci când săriți peste mese.

Somn dulce pentru Top Forma

Alimentația înainte de culcare influențează asupra calității somnului, iar lipsa de somn este unul dintre cei mai mari inamici în lupta cu kilogramele. Somnul insuficient poate duce la îngrășare și obezitate. Este demonstrat că supraproducerea hormonului care provoacă foamea și reducerea producerii hormonului care ne oferă senzația de sațietate are loc atunci când ne lipsește somnul. Din această cazuă este recomandat să luam masa cel puțin cu 1-2 înainte de culcare pentru a nu tulbura activitatea metabolismului și sistemului digestiv și pentru a menține o greutate sănătoasă.

Cantitate mare la calitate scăzută

Majoritatea persoanelor care ciugulesc noaptea, optează pentru alimentele „interzise“, cu un conținut ridicat de calorii. Atunci când sunt obosiți și își doresc să se relaxeze în fața televizorului, aceștia recurg la fastfood în locul unei mese sănătoase și echilibrate. În acest mod se ajunge la stiuația clasică în care se consumă cantități echilibrate.

Pe scurt

În concluzie, putem spune că nu alimentația târzie este cea care duce la depunerea kilogramelor, ci alegerile greșite a în materie de alimente. Nu este atât de important la ce oră vă alimentați, cât modul în care distribuiți mesele în timpul în care sunteți trezi.  Cea mai importantă condiție pentru a fi în formă este să vă alimentați de calitate, regulat și în cantități moderare la fiecare 3-4 ore, atunci când sunteți trezi.  Din fericire, luarea deciziile cu privire la  alimentația voastră pot fi mult mai simple dacă urmați un regim alimentar pregătit special pentru voi?

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar , îl puteți comanda de aici.

Rezumat
Mâncatul pe timp de noapte
Article Name
Mâncatul pe timp de noapte
Descriere
Multă lume consideră că alimentația după ora 20 dulce la îngrășare și depun eforturi considerabile pentru ca ultima masă să fie la ora 19. Sunt aceste eforturi îndreptățite oare? 
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM