Oare avem nevoie de un regim alimentar

Atitudinea mai multor persoane fata de alimentație este ori neglijenta ori prea fixata. Nici una din aceste variante extreme nu e buna. In primul caz e vorba de lipsa de grija pentru noi însumi si pentru sănătatea noastră, iar in cel de al doilea caz – de o atitudine inutil de stresanta si de impovaratoare.

In cazul in care atitudinea ta fata de mancare intra in una din cele doua categorii – aceasta înseamnă ca sănătatea ta este pusa in pericol. Necesar este sa te străduiești sa-ti schimbi atitudinea in așa fel incat sa găsești echilibrul perfect. Iar unde se afla acesta? Acolo unde alimentația potrivita este o rutina. Regimul alimentar adecvat ne poate duce chiar la echilibrul perfect.

Regimul alimentar ne ajuta sa nu ne gândim tot timpul la mancare

Petrecem in jur de doua ore pe zi gândindu-ne la mancare. In fiecare zi investim timp si energie pentru a decide ce, când si cat sa mâncam, liniștiți am putea sa folosim acest timp pentru alte ocupații si sa nu ne împovăram cu preocupații despre mancare daca avem un regim alimentar potrivit pentru noi.
Si daca trebuie sa fim sinceri, fiecare va recunoaște ca cel puțin odată si-a dorit sa nu se gândească la ce sa gatesca si ce sa mănânce. Acest lucru poate sa devina posibil cu un regim potrivit, adaptat la alimentele noastre preferate. In plus, pe langa timpul câștigat, un regim potrivit ne poate ajuta mai repede si mai ușor sa decidem asupra alimentație noastre, chiar după ce nu-l mai respectam.

Respectând un regim alimentar, începem sa ne hrănim mai regulat

Alimentația potrivita reprezintă 60% dintr-un regim alimentar sănătos. Restul de 40 % depinde de cantitatea si de calitatea alimentelor. Nu sunt multe persoanele care pot spune ca se hrănesc in mod regulat, adică la fiecare 3-4 ore din momentul trezirii.
Dispunând de un regim la care este indicata separat fiecare masa pentru zi, am putea mai ușor sa facem fata planificării si organizării. Astfel vom putea sa ne lăudam ca ne hrănim in mod regulat. Iar alimentația regulata ne răsplătește prin accelerarea metabolismului, reducerea sentimentul se foame si ne ajuta sa ne imbunatatim starea de sănătate si figura.

Aflam care sunt cantitatile de mancare potrivite pentru noi

Nu exista persoana căreia nu-i s-a întâmplat sa facă abuz de mancare. Cu toții știm care sunt consecințele – sentimentul de greutate la stomac, dispoziție proasta, părere de rău si așa pana la data următoare. Respectarea regimului întocmit in special pentru noi de către un dietolog ne ajuta sa aflam de ce cantitati de mancare avem nevoie. Folosind cantarul de bucătărie in timpul respectării regimului, ne poate invața sa ne obișnuim sa măsuram cantitatile necesare doar la vedere, si supraalimentarea sau subalimentarea sa ramana la trecut.

Regimul nu e potrivit numai persoanelor cu probleme cu kilogramele

– sfaturi de. Cu se poate întâmpla acest lucru? Prin respectarea unui regim alimentar echilibrat si diversificat, pana când alimentație potrivita va deveni un obicei de rutina. După care vei putea repede si ușor sa decizi cat si când sa hrănești, iar deciziile acestea vor fi influențate de dorința si de abilitatile tale de a trai si de a te simții mai bine.
Lasă totul pe seama specialiștilor.  Încearcă sa respecți regimul alimentar creat pentru special pentru tine ce puțin 30 de zile si te vei convinge de beneficiile acestuia. In cazul în care nu dispui de un regim alimentar personalizat,  poți sa-l comanzi de aici.

Rezumat
Oare avem nevoie de un regim alimentar
Article Name
Oare avem nevoie de un regim alimentar
Descriere
Regimul alimentar nu este destinat numai persoanelor care au dificultati cu kilogramele - aceste este potrivit pentru toți care doresc sa se hrănească in mod sănătos. Tot de ce ai nevoie, indiferent daca dorești sa slăbești sau sa-ti imbunatațești sănătatea, este sa-ti schimbi obiceiurile alimentare nesănătoase.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM