Poveștile inspiraționale ale clienților noștri

Noi cei de la Top Forma considerăm că fiecare poate atinge și menține greutatea dorită învățând să se alimenteze corect. Deja de patru ani toate eforturile noastre sunt direcționate către ajutarea fiecărei persoane în parte să-și descopere modul propriu de alimentație și să înceapă să ia decizii informate și corecte  în ce privește ce, cât și când să mănânce.

Cea mai mai relevantă dovadă a cuvintelor noastre și cel mai grăitor exemplu al eficacității metodei noastre sunt poveștile de succes ale clienților noștri. Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și au împărtășit succesul cu noi. Suntem convinși că poveștile acestora vor servi drept inspirație celor dintre voi care ezită și se îndoiesc de ei înșiși.

Dani, mamă mândră și participant activ în cadrul maratoanelor

Dani a început să țină un regim alimentar pregătit de către Ipokratis după ce încercase toate dietele populare posibile.După prima lună de regim, a continuat cu a doua, după care a treia și astfel lunile ei cu Top Forma au devenit 9, iar kilogramele în plus au dispărut și nu și-au mai făcut apariția. Și-a schimbat atât modul de alimentație, cât și modul de viață. A început să practice sport și se poate lăuda cu câteva maratoane de succes. Suntem încântați de faptul că astăzi, Dani e membru al echipei Top Forma. Iată ce ne împărtășește ea:

“După ani lungi de luptă fără succes cu kilogramele, descoperirea Top Forma a fost ca un adevărat cadou pentru mine! Am învățat să mă alimentez corect și mi-am atins scopurile fără să mă înfometez. Acum sunt parte a echipei Top Forma și recomand cu adoare regimurile lui Ipokratis fiindcă știu că funcționează! Sunt fericită să văd zilnic schimbarea pozitivă a clienților noștri.”

Vezi mai multe despre planurile alimentare și cum poți comanda regimul tău AFLĂ MAI MULTE >>

 

Dora, mamă a 3 copii

Dora a solicitat ajutorul nostru în momentul în care era extrem de disperată din cauza apariției kilogramelor în plus după ultima naștere și epuizată de grija permanentă de copil și lipsa de somn. Ea avea nevoie de un regim care să-i ofere energia necesară și,în același timp, s-o ajute să scape de kilogramele în plus. Am pregătit un astfel de regim și, urmând indicațiile noastre, ea a reușit să-și atingă scopul propus. Ne bucurăm că ea a reușit să transforme alimentația sănătoasă într-o parte a vieții sale, după cum ne-a împărtășit. Iată ce ne spune Dora:

“Am reușit și continui. Mă simt minunat. Sunt plină de energie și vioiciune și pot fugi după fetița mea, care este mereu pusă pe șotii. “

Dora a reușit cu un regim alimentar AFLĂ MAI MULTE >>

Reni, femeie fericită și maestră a torturilor

După ce începuse să ia în greutate multe kilograme în utlimii ani, Reni a decis că a venit timpul să aibă grijă de ea însăși. A încercat nenumărate diete, însă o făceau să se simtă nefericită și duceau la eșec. A descoperit Top Forma întâmplător și și-a comandat un regim. După prima lună Reni ne-a împărtășit că se simte perfect:

 

“Nu am întâlnit niciun fel de dificultăți în urmarea regimului meu alimentar. Dimpotrivă, mi-a făcut viața mai simplă fiindcă nu mai trebuia să mă gândesc zilnic ce să mănânc. Acum mă alimentez sănătos și delicios conform regimului și continui să slăbesc. Mă simt minunat! “

 

 

 

 

Vezi mai multe despre planurile alimentare și cum poți comanda regimul tău AFLĂ MAI MULTE >>

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM