Regim alimentar pentru slăbire și sănătate

Regim alimentar pentru slăbire și sănătate este acela care vă va învăța să vă alimentați corespunzător.

Atitudinea majorității față de alimentație este fie prea nepăsătoare sau prea concentrată. Niciuna dintre aceste două extreme nu este bună. În primul caz, este vorba de lipsa grijii față de propria sănătate, iar în cel de-al doilea – de un comportament stresant inutil.

Dacă atitudinea voastră față de mâncare face parte din una din aceste categorii –  este un semn că sănătoatea voastră este în pericol. Trebuie să încercați să vă schimbați atitudinea astfel încât să atingeți mijlocul de aur. Dar unde este acesta? Acolo unde alimentația corectă este o rutină. Un regim alimentar potrivit are proprietatea de a duce exact la acest mijloc de aur.

Vedeți care sunt beneficiile unui regim alimentar personalizat:

Regimul alimentar ne ajută să încetăm să ne gândim la mâncare

O persoană petrece în mediu aproximativ 2 ore pe zi gândindu-se la mâncare. În fiecare zi investim timp și energie să decim ce, când și cât să consumăm. Putem utiliza acest timp pentru alte activități dacă dispunem de regimul alimentar potrivit pentru noi.

Să fim sinceri, fiecare dintre noi și-a dorit cel puțin o dată să nu mai trebuiască să se gândească ce să gătească și ce să mănânce. Această dorință poate fi îndeplinită cu un regim alimentar potrivit, adaptat preferințelor noastre alimentare. În adiție la timpul câștigat, regimul alimentar potrivit ne va învăța să luăm decizii în ce privește alimentația noastră chiar și după ce încetăm să-l ținem.

 

Urmând un regim alimentar începem să ne alimentăm regulat

Alimentația regulată reprezintă aproximativ  60% dintr-un regim alimentar sănătos. Celelalte 40%  reprezintă cantitatea și calitatea mâncării.Puțină lume se poate lăuda cu faptul că se alimentează regulat, la fiecare 3-4 ore din momentul trezirii până culcare.

Dispunând de un regim în care este indicat fiecare masă a zilei ne este mai ușor să ne descurcăm cu organizarea și planificarea meselor.  Așadar, ne vom putea lăuda că mâncăm cu regularitate. Iar alimentația regulată este răsplătită generos. Aceasta accelerează metabolismul, reduce senzația de foame și ne ajută să ne îmbunătățim starea de sănătate și silueta.

Aflăm care sunt cantitățile potrivite pentru noi

Nu există persoană care să nu fi mâncat în exces cel puțin o singură dată. Cu toții știm consecințele – senzație de greutate la stomac, indispoziție, regret etc, și astfel până la data următoare.  Respectarea unui regim pregătit special pentru noi de către un nutriționist ne ajută să dezvoltăm simțul care ne spune de câtă mâncare avem nevoie. Folosind un cântar de bucătărie în perioada regimului vom învăța să estimăm cantitățile necesare. În acest mod, mâncatul în exces sau mai puțin decât avem nevoie rămân în trecut.

Regimul alimentar nu este doar pentru persoanele cu probleme de greutate

Regimul alimentar nu e numai pentru persoanele ce suferă de probleme cu kilogramele. Este pentru fiecare persoană care își dorește să se alimenteze sănătos.

Tot de ce aveți nevoie, indiferent dacă doriți să slăbiți sau să vă îmbunătățiți starea de sănătate, este de schimbarea obiceiurilor alimentare nesănătoase. Cum se realizează aceasta?  Urmând un regim alimentar divers până ce alimentația corectă devine o rutină. După aceea, veți putea decide rapid și ușor ce, cât și când să mâncați. Aceste decizii vor fi cauzate de dorința și abilitatea voastră de a vă simți și trăi mai bine.

Lăsați gânditul asupra mâncării pe seama specialiștilor. Încercați să țineți un regim alimentar pregătit special pentru voi, cel puțin 30 de zile și vă veți convinge singuri de beneficiile acestuia. Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, puteți comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM