Rubrica Poveștile voastre

Doza de inspirație de astăzi cu Mariana: 

”Ma ingrozea gandul ca intr-o zi voi vedea pe cantar 100!!!!!!Am inceput regimul pe 9 .08.2018 cu 98,6 kg ,si am finalizat in sfarsitul lunii februarie cu un minus de 22-23 de kg!!

 

Multumesc echipei pentru indrumare !!Am incercat sa adopt un stil nou de a ma alimenta si ma felicit in fiecare zi pentru aceasta.Sunt energica ,ma simt bine(putin spus!!!!),sunt mai increzatoare si in continuare mentin un stil de viata sanatos. ”

 

 

 

Urmați un regim de la Top Forma? Dacă aveți o poveste pe care doriți să o împărtășiți cu noi, ne puteți scrie la  story@topforma.ro

Dispunem de un grup pe Facebook, unde veți descoperi inspirație și sprijin din partea celor care urmează un regim Top Forma sau plănuiesc să înceapă. Dacă însă nu sunteți membru al grupului, acum e timpul să vă alăturați.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM