Rubrica Poveștile voastre

Avem o nouă rubrică care va fi dedicată vouă și succeselor voastre!Poveștile pe care ni le expediați sunt uimitoare, ne motivează și cu siguranță merită citite. Acestea sunt dovada că nu există scop imposibil de realizat și nimeni nu are o scuză de a nu avea grijă de sine însuși ! Scopul nostru este de a-i inspira pe ceilalți care se îndoiesc de propriile abilități.

Doza de astăzi de inspirație cu Gabriela și M.C. 

 

“Ma simt bine cu tot regimul alimentar care mi s-a dat si este si foarte usor si simplu de combinat tot.Eu sunt foarte mulțumită si mănânc orice ,pentru ca iti da posibilitatea TopForma sa manânci ce vrei,Ce iti place doar ca ei stiu cum sa le combine.Va multumesc din tot sufletul,deja chiar am deprinderi bune in ceea ce mănânc si asta ma face fericita si ma simt minunat!” – Gabriela

 

Cea de-a doua poveste este a clientei noastre M.C , căreia îi vom păstra anonimatul. Iată ce ne împărtășește aceasta :

M-am gândit să va scriu câteva randuri legate de schimbările prin care am trecut în ultimele luni. După lunile care au trecut de când am schimbat felul în care mă alimentez, vreau sa va împărtășesc bucuria pe care o trăiesc zi de zi, bucurie datorata schimbărilor benefice și transformărilor suferite de organismul meu in urma noului regim de viață. După ce am luat în greutate aproximativ 10-12 kg și am observat că îmi este foarte greu, chiar imposibil să slăbesc am inceput să mă îngrijorez neștiind ce să fac și cui să mă adresez. A fost, zic eu, o întâmplare că v-am găsit și v-am contactat. Acum, când văd schimbările, mă felicit pe mine pentru că mi-am făcut curaj sa va contactez iar dumneavoastră, sa va mulțumesc și sa va asigur de recunoștință mea pentru felul în care ați reușit să îmi redați încrederea în mine, să îmi umpleți viață de bucurie și pofta de viață.

Datorita dumneavoastră am învățat să apreciez alimente gustoase și și sănătoase care înainte nu făceau parte din lista mea de cumparaturi sau din meniul meu obișnuit. Sunt foarte multumita de rezultatele mele de până acum. Știu că puteam mai mult dacă respectam întocmai planul meu alimentar. Va multumesc mult pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine, pentru faptul că nu m-ați dezamăgit niciodată și nu în ultimul rând pentru că existați. Sunt convinsă că veți schimba in bine multe vieți. “M. C.

Urmați un regim de la Top Forma? Dacă aveți o poveste pe care doriți să o împărtășiți cu noi, ne puteți scrie la  story@topforma.ro

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM