Slăbim împreună

Aliat Top Forma

Aliatul Top Forma este partenerul care nu doar împărtășește scopurile voastre, ci și vă motivează, ghidează și sprijină încontinuu. Conform multor studii, găsirea unui aliat în atingerea top formei este un factor de succes decisiv pentru orice program de slăbit. Există demonstrări științifice care confirmă faptul că în cadrul dietelor, sprijinul social este un factor pozitiv, care duce la slăbire și succes. Unele persoanele sunt extrem de indecise și este puțin probabil că vor atinge ceva fără sprijinul cuiva – chiar dacă o pot face.

Pentru început, calea către atingerea și menținerea unei top forme necesită motivare și voință. Această călătorie poate fi mult mai ușoară, distractivă și de succes dacă este împărtășită.  “Aliatul Top Forma” potrivit nu vă va permite să renunțați. Din acest motiv, toți clienții noștri primesc sprijinul nostru în permanentă – noi suntem cu voi și vă  ajutăm oriunde și oricând. Dacă urmați un regim de la Top Forma, nu uitați că ne puteți scrie pentru a adresa întrebările voastre prin profilul personal sau pur și simplu pentru a ne împărtăși impresiile cu privire la regim și modul în care vă simțiți.

Cum ne ajută un alt adept Top Forma în atingerea rezultatelor dorite?

Acesta ne  motivează, ne face responsabili și ne ajută să fim perseverenți. Combinarea acestor trei componente duce la o relație eficientă și benefică care face întregul proces mai simplu și de succes. Nu mai ezitați, ci atrageți de partea voastră mai  mulți aliați puternici!

Cine este aliatul Top Form potrivit?

Aliații Top Forma sunt persoanele care știu că pot conta unii pe alții pentru atingerea succesului. Pentru unele persoanele, aceasta poate însemna gătitul împreună conform rețetelor din regim sau să facă schimb de rețete de câteva ori pe săptămână. Pentru altele, sprijinul necesar constă în împărțirea responsabilităților de acasă sau de copii, pentru ca ambii să poată merge la sala de sport sau gimnastică. Uneori este suficient să aveți un aliat căruia să îi puteți suna de fiecare dată când vă tentează un anumit deliciu, pentru a vă distrage de la subiect și pentru a vă certa. Succesul aliatului vostru vă va motiva, iar elementul competiției este benefic pentru ambele părți. Fiecare cunoaște de ce are nevoie pentru a atinge scopul, acesta fiind lucrul pe catre trebuie să îl caute în aliatul său.

Unde îl putem descoperi?

După ce realizați care sunt calitățile aliatului Top Forma perfect pentru voi, probabil veți realiza că deja cunoașteți o asemnea persoană. Dacă vă este dificil, locurile cele mai potrivite pentru a-l descoperi sunt la serviciu sau în grupul dumneavoastră de prieteni și cunoscuți:

În oficiu – aliații Top Forma care lucrează împreună pot fi de folos unul altuia. Aceștia își împărțesc responsabilitățile cu privire la regim, iau pe rând alimente pentru prânz și gustare de după amiază, îți plănuiesc timpul astfel încât să meargă împreună la sport, îșo urmăresc progresul reciproc și pot rezista tentațiilor mai bine. Aliații top forma la serviciu pot discuta problemele și succesele în permanență pentru a se motiva reciproc prin diverse metode ( mailuri, notițe și altele) și tind să câștige competiția benefică de atingere a rezultatelor.

În cercul de apropiați – Apropiații voștri vă pot propune cele mai bune soluții fiindcă vă cunosc punctele forte și cele slabe. Dacă aveți un prieten care împărtășește scopurile voastre și vă spune adevărul direct – propuneți-i să devină aliatul vostru și creați un plan pe care să-l urmați împreună.

Se caută: un adept Top Forma

Dacă în momentul de față încercați să slăbiți însă vă este dificil – priviți în jurul vostru și căutați aliatul potrivit – un coleg, un prieten, o rudă sau cineva de la sala de sport. Invitați persoana la o cafea și spuneți-i despre puterea slăbitului colectiv. Nu veți avea nimic de pierdut cu excepția kilogramelor! Dacă încă nu v-ați alăturat grupului Top Forma, acum este momentul să o faceți. Acolo veți găsi aliați, persoane care deja au urmat un regim sau urmează unul în prezent. Către grupă >>

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, îl puteți comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM