SLĂBITUL SĂNĂTOS – CALEA MAI SIMPLĂ DE A PIERDE ÎN GREUTATE

După cum fraza sugerează, este sănătos slăbitul care nu dăunează sănătății. Şi nu numai aceasta –  duce la îmbunătățirea sănătății noastre.

Pierderea în greutate sănătoasă  şi-a creat reputația de un mod lent, dificil și costisitor pentru a atinge greutatea dorită.  Adevărul este cu totul diferit.

Vedeţi de ce slăbirea sănătoasă este modul mai simplu de a pierde în greutate.

La slăbirea sănătoasă nu simţiţi foame

Dacă o dietă te pune să te înfometezi, cel mai probabil ea nu este sănătoasă.

Într-adevăr,  uneori  trebuie să reducem drastic porțiile dacă dorim să slăbim, dar asta nu înseamnă că trebuie să murim de foame.

Aceasta înseamnă că trebuie să consumăm o cantitate suficientă pentru noi. O dietă sănătoasa ne spune care este această cantitate, luând în considerare starea de sănătate și stilul nostru de viață. La început s-ar pute să ni se pare puţin, dar într-o săptămână corpul nostru se obişnuieşte şi nu mai simţim foame. Învăţăm ce cantitate este potrivită pentru noi. Ne obişnuim. Şi treptat pierdem kilograme mâncând suficient.

Dieta nesănătoasă ne face să ne înfometăm o anumită perioadă de timp (10 zile, 90 de zile …). Ne pune să răbdăm. Şi noi rezistăm, pierdem kilograme şi suntem mulţumiţi. Dar pentru foarte puţin. Foarte repede, kilogramele pierdute revin. Sănătatea noastră se agravează. Iar răbdarea noastră este epuizată.

Care, după dumneavoastră este cel mai simplu mod?

Toate alimentele sunt permise. Secretul este în cantitate și regularitate.

Dacă dieta vă pune să excludeţi grupe întregi de alimente din meniul dvs. sau să mâncaţi doar un singur tip de alimente, ar trebui să vă gândiţi dacă este bine pentru sănătatea dvs.

Corpul nostru are nevoie de alimentaţie variată pentru a primi întregul spectru de vitamine, minerale și substanțe nutritive necesare pentru funcționarea normală. Monodietele nu ne pot furniza aceste substanțe. Cu o astfel de dietă putem slăbi, dar preţul plătit este un organism stresat şi pierdere de masă musculară.

Modurile sănătoase de slăbire nu ne interzic  – ele ne învaţă. Nu ne spun ce să nu mâncăm, ci când şi cât să mâncăm. În cazul lor, toate alimentele  care nu dăunează sănătății noastre personale sunt permise. Secretul este de a le consuma regulat şi moderat.

Ce mod de alimentaţie aţi prefera?

Slăbirea sănătoasă nu este rapidă, dar este pentru totdeauna

Modul recomandat de pierdere în greutate este încet si stabil – aproximativ 1 – 1.5 kg pe săptămână. Aceasta este regula slăbirii sănătoase şi ne ajută să slăbim controlat şi să menţinem kilogramele dorite, evitând efectul yo-yo.

Dacă dorim să slăbim 10 kilograme într-un mod sănătos, o să avem nevoie de aproximativ 2 -3 luni. Acest timp este suficient pentru a ne despărţi de obiceiurile noastre alimentare proaste şi de a începe o alimentaţie regulată, de calitate şi moderată. Vom da jos kilogramele în plus cu un regim de alimentaţie echilibrat fără a ne înfometa. Vom îmbunătăţi starea noastră de sănătate. În aceste 2-3 luni vom învăţa să ne hrănim corect şi alimentaţia corectă va deveni un obicei. Kilogramele date jos nu se vor întoarce. Pentru această schimbare avem nevoie numai de 2-3 luni. Vi se pare prea încet?

Acum, hai să ne gândim la ce se întâmplă dacă dăm jos 10 kilograme în 10 zile cu o dietă populară. Se întâmplă următorul lucru – înfometăm 10 zile, ne frustrăm, pierdem răbdare, stresăm organismul nostru, ne agravăm starea noastră de sănătate, nu învăţăm nimic cu excepția suprimării foamei, pierdem kilograme.  După o lună sau două efectul  yo-yo ne lovește. Kilogramele revin. Reîncepem cu o altă dietă populară pentru slăbire rapidă….

Nu vă grăbiți.

Alegeţi un mod sănătos de slăbire. Este mai simplu.

 În cazul în care încă nu ai un regim alimentar individual, poți să-l comanzi de aici.

Rezumat
SLĂBITUL SĂNĂTOS - CALEA MAI SIMPLĂ DE A PIERDE ÎN GREUTATE
Article Name
SLĂBITUL SĂNĂTOS - CALEA MAI SIMPLĂ DE A PIERDE ÎN GREUTATE
Descriere
După cum fraza sugerează, este sănătos slăbitul care nu dăunează sănătății. Şi nu numai aceasta -  duce la îmbunătățirea sănătății noastre. Pierderea în greutate sănătoasă  şi-a creat reputația de un mod lent, dificil și costisitor pentru a atinge greutatea dorită.  Adevărul este cu totul diferit. Vedeţi de ce slăbirea sănătoasă este modul mai simplu de a pierde în greutate.
Autor
Nume editura
Top Forma
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM