Slăbitul în cuplu – care sunt provocările

Conform anumitor studii, există o legătură directă dintre obezitate și conviețuirea cu un partener. Aceasta nu înseamnă că trebuie să evitați toate relațiile de lungă durată pentru a avea grijă de silueta voastră. Puteți fi în top forma și în top relație în același timp! Totul depinde doar de voi!

Dacă considerați că liniștea și armonia vieții de familie se reflectă asupra siluetelor voastre – nu e niciodată prea târziu să începeți o dietă împreună cu jumătatea voastră!

Să începeți o dietă împreună cu partenerul poate avea multe avantaje. Cu toate acestea, există și multe provocări pentru care e bine să fiți pregătiți în prealabil. Chiar dacă aveți o atitudine similară în ce privește alimentația și activitatea fizică, vă puteți afla în circumstanțe diferite care vor testa voința voastră.

Bărbații și femeile slăbesc în mod diferit

Bărbații și femeile au un ritm diferit de slăbire, cauza fiind diferențele biologice. Femeia are nevoie de mai mult timp să scape de kilogramele în plus decât are nevoie un bărbat. Acest fapt este valabil și în cazul menținerii greutății dorite, aceasta fiind mai simplă la bărbați.

Aceste diferențe sunt doar unul dintre factorii succesului. Nu vă descurajați! Aveți răbdare și nu permiteți acestora să devină un motiv de ceartă!

Nu concurați  – sprijiniți-vă reciproc

Data viitoare când vă veți cântări cu partenerii voștri, nu comparați realizările.

Nu uitați că bărbații au mai mulți mușchi care contribuie la menținerea unui metabolism mai rapid. Din acest motiv aceștia își pot permite să mănânce mai mult, chiar și atunci când țin un regim alimentar. În același timp, slăbitul la femei nu se reflectă atât de repede asupra cântarului.

Atunci când pierdem din greutate, o parte din aceasta este constituită din apă. Bărbații au o concentrație mai mare de apă în organism, ceea ce duce la o pierdere în greutate mai rapidă decât cea a jumătăților lor.  De exemplu, femeile ajunse la menopauză sunt mai predispunse unor stagnări din cauza diferențelor în pierderea și creșterea apei în organismul acestora.

Din acest motiv, dacă sunteți femeie și slăbiți împreună cu partenerul vostru, încercați să nu vă descurajați dacă acesta va începe să scape de kilogramele în plus mai simplu și mai rapid decât voi. Puneți-vă propriile scopuri și luptați pentru realizarea lor. Încercați să vă sprijiniți reciproc fără să concurați.

Dacă partenerul vostru nu vă sprijină – nu renunțați

Să primești sprijinul unui prieten, în special din partea persoanei iubite  – ajută în lupta cu kilogramele în plus.  Însă ce se întâmplă atunci când tu ești pregătită de o schimbare, iar partenerul tău nu împărtășește aceleași scopuri și refuză să ia parte?

Cuplurile adesea trăiesc în confortul unei rutini clădite ani la rând de conviețuire în cuplu. Dacă unul dintre membri încearcă să distrugă această rutină, această duce la disconfortul celuilalt. Fiecare schimbare în modul de viață poate cauza frică și iritabilitate.

Care este soluția? Cel mai important lucru este să rămâneți fideli vouă înșivă și să vă urmați scopul. Puteți invita partenerul să se alăture și să mergeți împreună către schimbare, însă nu puteți forța acest lucru.

Focalizați-vă atenția asupra progresului vostru

Dacă ați decis ferm să pierdeți în greutate și să vă alimentați sănătos însă partenerul vostru nu vrea să ia parte, e bine să țineți cont de următoarele sfaturi:

  • Discutați cu partenerul planurile voastre și solicitați suportul acestuia/acesteia.
  • Fiți responsabili doar de voi înșivă
  • Concentrați-vă atenția asupra propriului progres. Nu permiteți ca obiceiurile partenerului să fie cauza insuccesului vostru.
  • Nu vă plângeți! Voi sunteți cei care ați ales calea către schimbare – nu e simplu, însă merită tot efortul depus.

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, îl puteți comanda de aici.

Dacă voi și jumătățile voastre ați decis să faceți o schimbare sănătoasă a obiceiurilor alimentare împreună, noi vă putem ajuta. Comandați un regim alimentar iar specialistul nostru va pregăti regimul în concordanță cu faptul că preparați mâncarea și luați masa împreună. Comandă regimul aici

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM