Slăbitul până la vară începe din februarie

Întrebarea „Cum să slăbesc până la vară?“, pe care aproape fiecare dintre noi și-o pune în fiecare an, este extrem de derutantă. Pentru a reuși într-adevăr să ne îndeplinim scopul propus, nu trebuie să ne întrebăm ”cum”, ci ”când”.  Întrebarea corectă este „Când să încep să slăbesc până la vară?“.

Vă răspundem imediat. Cel mai simplu mod de a atinge greutatea dorită până la vară este de a începe în februarie, sau cel puțin 6 luni în prealabil.

Exact, dacă începem chiar acum, putem reduce considerabil greutatea noastră până în luna iulie, în dependență de scopurile noastre, starea de sănătate și greutatea curentă. Și nu doar atât. Vom da jos aceste kilograme fără înfometare, fără a ne stresa organismul și fără eforturi speciale. Tot ce avem nevoie este să urmăm regimul alimentar potrivit pentru noi.

Dacă la începutul fiecărei veri începeți să vă stresați întrebându-vă cum să scăpați de kilogramele în plus, soluția este simplă – nu așteptați până la vară!

Chiar dacă vă doriți să pierdeți mai puține kilograme, vă fi mult mai simplu dacă veți începe cu 6 luni înaintea sezonui de plajă.

Avantajele „slăbirii lente“

Avantajele de a începe să intrați în formă pentru vară din februarie sunt nenumărate, însă principalele sunt următoarele:

  • Nu vă veți înfometa, ci vă veți alimenta echilibrat, în cantitățile potrivite pentru voi.
  • Nu vă veți stresa organismul slăbind multe kilograme într-o perioadă scurtă, ci veți putea slăbi într-un mod sănătos – aproximativ un kilogram – un kilogram și jumătate pe săptămână. Aceasta ne va ajuta să slăbim controlat și să să menținem kilogramele dorite evitând efectul yo-yo.
  • Veți învăța să vă alimentați sănătos – urmând regimul alimentar potrivit timp de 6 luni, veți reuși să asimilați obiceiuri alimentare sănătoase.  Alimentația corectă va deveni parte a vieții voastre și, atingând greutatea dorită, veți ști cum s-o mențineți.
  • Vă veți îmbunătăți starea de sănătate

Slăbirea permanentă nu se atinge cu o dietă la modă

Dacă vă doriți ca acesta să fie ultimul an în care vă puneți întrebarea „Cum să slăbesc până la vară?“, uitați de dietele la modă. Acestea duc la rezultate de scurtă durată. Pentru a reuși să slăbiți o dată pentru totdeauna, este necesar să vă schimbați modul în care vă alimentați. Trebuie să începeți să vă hrăniți sănătos. Cum s-o faceți?

Începeți cu un regim pregătit special pentru voi. Un regim care va fi adaptat stării voastre de sănătate, scopurilor, preferințelor alimentare și modului de viață. Urmând un astfel de regim, veți începe treptat să vă alimentați corect, iar corect înseamnă regulat, de calitate și în cantități moderate.Fiecare persoană este diferită și nu există o dietă universală. Nu vă lăsați induși în eroare. Alegeți un regim care este adaptat vouă.

Este oare necesar să ducem aceeași luptă cu kilogramele în fiecare an?

Răspunsul la această întrebare depinde numai de voi. Fiindcă alegerea este în mâinile voastre.

Puteți începe de la bun început în fiecare an sau scăpa de kilogramele în plus o dată pentru totdeauna. 

Începeți acum!

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, îl puteți comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM