STAȚI ACASĂ ȘI FACEȚI MIȘCARE

Pentru a fi sănătoși și în formă, specialiștii noștri recomandă să facem mișcare între 30 și 60 de minute zilnic. Atunci când ieșitul din casă nu este recomandat, sau chiar interzis, menținerea unei activități fizice devine din ce în ce mai dificilă. În pofida faptului că toate sălile de sport sunt închise – nu încetați să faceți sport acasă. Pentru cei dintre voi care fac sport regulat, pregătim o serie de sfaturi și antrenamente în condiții de casă pe care le vom împărtăși cu voi zilele ce urmează.

Chiar și în timp de autoizolare, puteți transforma activitățile zilnice într-o activitate fizică suplimentară. Vedeți ideile noastre:

În timp ce vă uitați la televizor

Nu e necesar să stați pe canapea atunci când vă uitați la televizor. În timpul publicităților, alergați pe loc sau faceți așezări.

Efectuați exerciții pentru picioare sau ridicați greutăți în timp ce vă uitați la știri sau la emisiunile voastre favorite.

Dacă dispuneți de o bicicletă fitness, puteți merge cu bicicleta în timp ce priviți un film. Un alt mod de a mări activitatea fizică este să ascundeți telecomanda și schimbați canalele în modul învechit, mergând de fiecare dată până la televizor.

Profitați de fiecare oportunitate de a face mai multă mișcare!

În timp ce faceți curat

O curățenie generală a casei include activitatea multor grupe de mușchi. Aspiratul întregii case nu este un lucru deloc ușor. Dacă  acest lucru nu vă este suficient, încercați să strângeți și relaxați mușchii feselor la fiecare pas, în timp ce faceți curat.

Acum este momentul perfect pentru o curățenie de primăvară – spălați geamurile, ștergeți praful și încercați să schimbați mâinile cu care țineți cârpa – astfel veți face efort cu ambele mâini.

O persoană de 68 de kg poate arde 85 calorii în 30 de minute de curățenie ușoară, iar dacă veți încerca să faceți mișcări intensive, în jumătate de oră puteți arde aproximativ 100 calorii.

În timp ce gătiți

Gătitul presupune o activitate fizică. O puteți intensifica încercând să faceți flotări în timp ce așteptați să fiarbă mâncarea. Puneți mâinile pe blatul de bucătărie și efectuați câteva serii. Aceasta vă va ajuta să modelați mâinile și umerii. În timp ce amestecați mâncarea în tigaie, stați într-un picior în timp ce îl întindeți pe celălalt – înainte și înapoi. Repetați de 50 de ori și schimbați piciorul.

În timp ce vă distrați

Alegeți un canal de muzică și dansați. Pe lângă faptul că veți face mișcare, dansatul vă va îmbunătăți dispoziția.

Nu uitați că activitatea fizică regulată și regimul alimentar potrivit sunt cele mai bune moduri de a fi în formă. Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, îl putețiа  comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM