Sunteți unici – iar dieta voastră cum e?

 

Nu există o dietă universală fiindcă fiecare persoană este diferită. E adevărat că puteți pierde în greutate urmând fiecare nouă dietă la modă, dar ce se întâmplă după aceea? Vi se propune următoarea dietă-minune pe care să o încercați, în speranța că va fi ultima. Apoi urmează alta, chiar mai miraculoasă decât ultima, și apoi a patra, a cincea și astfel ajungeți să cunoașteți toate dietele populare, însă niciuna nu vă cunoaște pe voi!

Nu este dificil să urmați o dietă știind că o faceți doar pentru o perioadă limitată de timp (90 de zile, o lună, două săptămâni etc.). Atitudinea celor care urmează o astfel de dietă este: “Pot s-o fac, doar X zile rămase și am terminat”. Cu alte cuvinte, “îndurați”. Aceasta este capcana. După ce “chinul” s-a terminat, sunteți cu X kg mai slabi și cu răbdarea epuizată. Vă întoarceți la vechile obiceiuri alimentare și, în consecință –  la vechea greutate..

Dietele la modă sunt populare pentru că vă “ajută” să slăbiți. Dar cu ce preț? De multe ori, prețul este chiar sănătatea voastră. A inventa o dietă cu care se slăbește nu este dificil. Cea mai simplă metodă este înfometarea – este simplu – consumați mai puține calorii decât o faceți în mod normal. Exact pe acest lucru se bazează dietele la modă – într-un fel sau altul, vă fac să vă înfometați.

Dacă doriți să scăpați de kilogramele în plus o dată pentru totdeauna și să vă îmbunătățiți sănătatea – înfometarea nu este calea corectă.  Pentru a realiza aceste lucruri trebuie să învățați să vă alimentați corect, să descoperiți propriul mod de alimentație. Dietele la modă nu vă învață cum să atingeți acest scop.  Atunci când vine vorba de diete,  acestea nu vă consideră importanți și vă fac pe voi să le considerați  importante, fără să vă dați seama,

Descoperă alimentația corectă

Dacă vă doriți să descoperiți modul corect de alimentație cu ajutorul căruia să atingeți și să mențineți greutatea perfectă, încercați să urmați un regim alimentar conceput special pentru voi – adaptat obiectivelor, stării de sănătate, modului de viață și preferințelor voastre alimentare. Urmând un astfel de regim alimentar veți dezvolta treptat obiceiuri alimentare sănătoase, iar alimentația corectă va deveni un mod de viață. După aceea, veți deveni propriul  vostru nutriționist, care cunoaște de ce aveți nevoie. Veți putea lua propriile decizii cu privire la ce, când și în ce cantități să mâncați.. Aceste decizii vor fi ghidate de dorința de a trăi și de a vă simți mai bine. Aceasta este cheia pierderii eficiente în greutate!

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, puteți comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM