Totul despre alimentația ta într-un singur loc

Putem slăbi în mod sănătos?

Slăbirea sănătoasă și durabilă este posibilă dacă urmați un regim alimentar pregătit pentru voi de un specialist, adaptat la starea de sănătate, scopurile și preferințele alimentare.

75%  dintre clienții noștri ne împărtășesc că sunt surprinși de faptul că urmând regimul, se alimentează regulat, nu se înfometează, nu se lipsesc de elemente nutritive esențiale și în același timp – slăbesc.

Ce includ programele noastre și de ce funcționează?

Cu scopul de face alimentația corectă și mai simplă și plăcută, am adunat toate cele necesare alimentației voastre într-un singur loc. Acel loc este profilul personal pe Top Forma. Acolo, pe lângă regimul alimentar propriu-zis, vă propunem și rețete. Top Forma vă oferă toată informația și sprijinul necesar pentru a vă alimenta, slăbi și duce un mod de viață sănătos.

Regimul vostru alimentar

Regimul va include doar alimentele pe care ați indicat că le preferați. Fiecare regim este personalizat și se pregătește de către specialistul nostru în nutriție. Consumul de calorii și raportul de grăsimi, carbohidrați și proteine se stabilește conform scopului și stării  dvs. de sănătate.

Un regim alimentar echilibrat și divers, pe care îl puteți urma fără dificultăți oriunde v-ați afla.

 

Rețete pentru produsele din regimul dvs.

Noi considerăm că alimentația corectă trebuie să fie delicioasă, simplă și diversă. Cu acest scop, creăm în permanență rețete noi care pot fi adaptate alimentelor indicate în regimul dumneavoastră. Rețetele facilitează ținerea regimului în următoarele moduri:

  • Selectați exact ceea ce simțiți nevoia de a consuma în momentul de față – ne conformăm preferințelor dumneavoastră.
  • Selectați rețeta în dependență de produsele de care dispuneți – ne conformăm obiceiurilor dvs. de cumpărare.
  • Selectați rețeta propusă în restaurantul în care luați masa – ne conformăm modului dvs. de viață.
  • Selectați rețeta a cărei imagine vă place mai mult – ne conformăm dispoziției dvs.

Puteți prepara alimentele din regim în moduri diferite de cele din rețetele noastră, însă acestea sunt mereu la dispoziția dumneavoastră. Folosind rețetele, savurați mese delicioase și asimilați noi abilități culinare concomitent.

Vă vom propune rețete săntătoase pe care le puteți pregăti pentru întreaga familie. Vă vom convinge că alimentația sănătoasă și delicioasă este simplă. Nu vă veți mai întreba: “Ce să gătesc azi?”.

Lista cu produsele necesare pentru regimul dvs.

Cumpărăturile sănătoase sunt o parte esențială a alimentației sănătoase și organizării acesteia. Organizând în mod corespunzător, alimentația sănătoasă și procesul de slăbire devin mult mai simple.

Nu-i așa că ar fi minunat dacă coșul nostru de cumpărături s-ar umple de la sine cu produsele de care avem nevoie pentru a ne alimenta sănătos și delicios? Acum este posibil!Acum aveți posibilitatea de crea o listă de cumpărături în profilul personal, cu toate produsele necesare regimului pentru perioada aleasă de dumneavoastră.Rămâne doar să țineți cont de această listă atunci când faceți cumpărături.

Lista de cumpărături ne ajută să fim mai organizați, iar acest lucru face alimentația sănătoasă și urmarea regimului și mai simplă.

Posibilitatea de a introduce măsurătorile și de a urma progresul dvs. împreună

Atunci când introduceți măsurătorile în profilul personal regulat, e mai simplu pentru noi să urmărim progresul vostru. Este extrem de important atât pentru voi, cât și pentru noi.

Adăugând măsurătorile în profilul personal o dată pe săptămână sau mai frecvent, veți putea urmări cum se modifică corpul dvs, împreună cu obiceiurile alimentare.

Legătură permanentă cu noi

Acesta este legătura dvs. permanentă cu specialiștii noștri în nutriție. Ne puteți adresa un număr nelimitat de întrebări, iar noi vă asigurăm că veți primi informația și sprijinul de care aveți nevoie.

Toate acestea sunt la dispoziția voastră, oricând și oriunde. Este necesar doar să intrați în profilul personal. Comandând un regim alimentar personalizat primiți nu doar cel mai potrivit regim pentru dumneavoastră – ci și toate cele necesare alimentației dvs într-un singur loc.

Considerăm că în acest mod vă vom ajuta să dezvoltați obiceiuri alimentare sănătoase ( alimentația regulată, de calitate și în cantități moderate), iar acest lucru e secretul succesului! În momentul în care vă veți îmbunătăți obiceiurile alimentare, atingerea greutății dorite va avea loc într-un mod firesc! Puteți alege și comanda planul vostru alimentar de aici și profita de avantajele profilului personal.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM