Pasul 1

ALEGE DURATA PROGRAMULUI

POTRIVIT OBIECTIVULUI TĂU DE A PIERDE DIN GREUTATE

Fie că dorești doar să încerci programul nostru, pentru a pierde 2-4 kg, fie că vrei să îți schimbi viața – avem planul perfect pentru tine. Probabil știi că pierderea în greutate într-un mod sănătos înseamnă 1-1,5 kg pe săptămână sau până la 6 kg pe lună. Cunoscându-ți obiectivul de pierdere în greutate, poți alege cu ușurință un plan de 1, 3 sau 6 luni, în conformitate cu obiectivul tău personal și cu bugetul de care dispui.
Alege un program

Pasul 2

PREZINTĂ-TE

ÎMPĂRTĂȘEȘTE OBIECTIVUL ȘI OBICEIURILE ALIMENTARE UNUI NUTRIȚIONIST

Pentru a putea să îți oferim un plan de alimentație personalizat, trebuie să te cunoaștem. De aceea, am creat un chestionar detaliat, astfel încât să te poți prezenta. Răspunsurile tale ne vor da informațiile necesare referitoare la obiectivele, starea de sănătate, preferințele alimentare, un regim alimentar special și modul de viață. Cunoscându-te, te putem ajuta să îți atingi obiectivul!
Alege un program

Pasul 3

LĂSĂ NUTRIȚIONISTUL SĂ ÎȚI ALCĂTUIASCĂ PLANUL DE ALIMENTAȚIE PERSONALIZAT

DUREAZĂ 5 ZILE LUCRĂTOARE PÂNĂ ÎL PRIMEȘTI

Spre deosebire de multe alte planuri online, ale noastre NU sunt generate de calculator. Fiecare plan de alimentație ocupă atenția întregului personal și timpul nutriționistului nostru. În pregătirea planul de alimentație, el pornește strict de la răspunsurile tale. Poți fi sigur că acesta va include exact alimentele care îți plac, cantitățile și ordinea acestora, tot ceea ce te va ajuta să îți atingi obiectivul de pierdere în greutate. Nu este nevoie să numeri caloriile – nutriționistul va face asta pentru tine. Tot ce va trebui să faci este să urmezi planul până când să mănânci corect devine un obicei.
Alege un program

Pasul 4

URMEAZĂ PLANUL DE ALTIMENTAȚIE PERSONALIZAT ȘI SFATURILE PROFESIONALE PRIMITE

PREIA CONTROLUL PIERDERII ÎN GREUTATE

Cu ajutorul planului de alimentație personal și a sfaturilor profesionale de la Ipokratis, obiceiurile alimentare sănătoase devin o parte din viața de zi cu zi, iar tu îți atingi obiectivele de pierdere în greutate în mod natural. Poți reveni oricând la Ippokratis, pe parcursul programului ales de tine, și poți fi sigur că vei primi cel mai bun răspuns la întrebările tale.

Cum comanzi?


COMANDĂ REGIMUL

întrebări frecvente

Care este prețul?

Prețul unui program de 1 lună este 90 de lei, celui de trei luni – 220 lei, iar celui de 6 luni este 390 lei.

Când voi primi regimul meu?

Specialistul nostru are nevoie de timp pentru a studia în amănunte profilul tău și să întocmească regimul tău. Vei primi regimul în 7 zile lucrătoare din data comenzii (în caz de livrare prin curier) sau din data confirmării plății (în cazul primirii prin poșta electronică).

Atunci când voi comanda un program de 3 sau de 6 luni - oare le voi primi împreuna, pentru toate lunile?

Atunci când vei comanda un program de 3 sau de 6 luni, vei primi un regim de 30 de zile, în fiecare lună în cadrul programului. Fiecare regim următor din programul tău va fi întocmit de Ipokratis în funcție de progresul tău. Pentru acest scop este necesar să completezi chestionarul de urmărire a progresului prin profilul tău personal la finalul fiecărui regim separat.

Mai ai întrebări?