Întrebări și răspunsuri

Preț și modalitate de plată

Cum pot să plătesc?

Puteți să plătiți cu plată ramburs, în cazul livrării prin curier; cu card de debit/credit; sau prin PayPal.

Care este prețul?

Prețul unui program de 1 luna este de 90 de lei, celui de trei luni – 220 lei, iar celui de 6 luni este 390 lei.


Comanda și primirea regimului

Ce pot să fac dacă nu primesc regimul meu alimentar în termenul stabilit?

După ce veți comanda regimul  noi vă vom trimite un e-mail de confirmare cu numărul comenzii dumneavoastră. În cazul în care apar  probleme și nu primiți regimul în 7 zile lucrătoare, vă rugăm sa luați legătura cu noi folosind forma de contact de aici indicând numărul comenzii dumneavoastră/

Ce se va întâmpla cu regimul meu daca nu-l voi lua de la curier?

Coletele care nu au fost ridicate de către destinatarii lor timp de 7 zile din data sosirii coletelor la adresa destinatarului vor fi returnate la noi și distruse, regimurile fiind  întocmite pentru fiecare client în parte, respectând criterii strict confidențiale.

Când voi primi regimul meu?

Specialistul nostru are nevoie de timp pentru a studia în amânunte profilul dumneavoastră și să vă întocmească regimul. Veți primi regimul în 7 zile lucrătoare din data comenzii (în caz de livrare prin curier) sau din data confirmării plății (în cazul primirii prin poșta electronică).

Cum voi primi regimul meu?

Vei primi regimul tău alimentar individual in funcție de modul de livrare ales de tine – prin curier sau prin posta electronica. In ambele cazuri vei primi o parola si un nume de utilizator pentru a accesa profilul tău personal de client de pe site-ul nostru. Acolo vei vedea cat regimul tău alimentar individual, atât si instrucțiunile suplimentare referitor la respectarea regimului.

Ce se întâmpla după completarea chestionarului?

După ce veți completa chestionarul noi vă vom trimite un e-mail pentru a confirma că am primit comanda dumneavoastră. După care, nutriționistul nostru, Ipokratis Papadimitrakos, va studia răspunsurile și va întocmi regimul alimentar individual,  adaptat scopurilor, stării de  sănătate,  preferințelor alimentare și modului de viață al dumneavoastră.

Cât timp durează completarea chestionarului?

Completarea chestionarului durează în jur de 10 de minute. Vă sfătuim să fiți cât mai sincer și amănunțit posibil atunci când răspundeți pentru ca nutriționistul nostru să poată întocmi cel mai potrivit regim pentru dumneavoastră.

Cum să comand?

Puteți să comandați apăsând butonul „Comandă regim“ de pe site. Este necesar să completați un chestionar detaliat referitor la starea de sănătate, modul de viață, preferințele alimentare și scopurile dumneavoastră, pentru ca nutriționistul nostru să poată întocmi regimul alimentar cel mai potrivit .
La sfârșitul chestionarului puteți să alegeți modul de livrare și de plată cel mai convenabil pentru dumneavoastră (prin curier sau prin poștă electronică). Veți primi regimul dumneavoastră în șapte zile lucrătoare.


Programe individuale - tipuri, durată, eficacitate

Livrați mâncare?

Nu livrăm mâncare. Scopul nostru este ca dvs. să dezvoltați obiceiuri alimentare sănătoase încurajându-vă să vă pregătiți mâncarea.

Câte kilograme pot să dau jos cu programele de la Top Forma?

Modul de slăbire recomand este lent – aproximativ 1-1.5 kilograme pe saptămână. Regimurile Top Forma vă ajuta să slăbiți în mod controlat și să mențineți greutatea atinsă evitând efectul yo-yo.

Am comandat un program de 3 sau de 6 luni, dar am primit un regim numai pentru o lună. Când voi primi regimurile mele pentru următoarele luni?

Vei primi câte un regim de 30 de zile în fiecare lună în cadrul programului, adaptat la progresul tău. Pentru ca Ipocratis să poată întocmi  următorul tău regim, este necesar la sfârșitul primului regim să completezi chestionarul de urmărire a progresului, prin profilul tău personal din site. Pentru acest scop este necesar  să accesezi profilul tău www.topforma.ro din secția Acces client, să accesezi secția “Următorul pas” și de acolo  să completezi chestionarul nostru pentru urmărirea progresului și să comanzi următorul tău regim. De știut este că secția “Următorul pas” va ramâne activă până în ziua a 24-a din regimul tău actual.

Atunci când voi comanda un program de 3 sau de 6 luni – oare le voi primi împreună, pentru toate lunile?

Atunci când vei comanda un program de 3 sau de 6 luni, vei primi un regim de 30 de zile, în fiecare lună în cadrul programului. Fiecare regim următor din programul tău va fi întocmit de Ipocratis în funcție de progresul tău. În acest scop este necesar să completezi chestionarul de urmărire a progresului prin profilul tău personal din site, la sfârșitul fiecărui regim în parte.

Prin ce se deosebesc regimurile pentru diferitele luni?

Fiecare regim următor este întocmit de către Ipokratis în baza progresului tău și are ca scop atingerea unei faze diferite din procesul de slăbire. Fazele principale sunt următoarele și sunt luate în vedere la întocmirea diferitelor regimuri: obișnuirea corpului cu alimentația regulată, de calitate și moderată, în vederea obținerii unui metabolism optim; descoperirea și consumul  cantităților exacte de alimente necesare pentru fiecare persoană în parte, care dorește să dea jos kilograme; accelerarea procesului de ardere de grăsimi; hrănire și obișnuire cu alimentația potrivită.
Fiecare regim următor îți va oferi o libertate de a alege tot mai mare.

Aș putea oare să respect câteva luni regimul de 1 lună?

Repetarea regimului de 1 lună este complet ineficient. Acesta a fost conceput în așa fel încât să servească drept o pregătire a corpului pentru alimentația corespunzătoare (în mod regulat, de calitate și moderată) și urmărește o curbă de calorii care are ca scop să pună începutul slăbirii. Atunci când acesta se repetă, organismul tău deja e obișnuit cu cantitatea de calorii și încetează procesul de slăbire. Fiecare regim următor este întocmit de Ipokratis în funcție de progresul tău și urmărește continuarea procesului început cu primul tău regim.

Cât va dura programul?

Programul poate să dureze atâta timp cât acest lucru va fi necesar, până atingeți kilogramele dorite. Cu scopul de a facilita procesul, noi am creat programe pentru o lună, pentru 3 luni și pentru 6 luni. De obicei, cu scopul de  a încerca regimul,  clienții comandă prima dată programul pentru o lună,  după care continuă cu programul pentru 3 luni sau cu cel pentru 6 luni.

Puteți să comandați programul de o lună în fiecare lună până la atingerea scopului dorit, cel mai convenabil însă este sa începeți cu cel mai lung program în cazul în care aveți de dat jos mai multe kilograme. Indiferent daca veți comanda programul pentru o lună, în fiecare lună, sau ați ales un program mai lung – veți primi lunar un nou regim de 4 saptămâni, care va fi adaptat la progresul și preferințele tale. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să completezi chestionarul de urmărire a progresului, atunci când te vei apropia de sfârșitul regimului tău.

Ce voi primi?

  • Regim alimentar individual
    Numai alimentele pe care le iubiți, în cantitatea și în ordinea necesară pentru a vă atinge scopul!
  • Asistență continuă din partea lui Ipokratis Papadimitrakos
    Posibilitatea de a-i pune un număr nelimitat de întrebări direct lui Ipokratis, pe durata întregului program. El vă va răspunde cât mai repede posibil și fiți sigur că puteți conta pe  sprijinul și sfaturile cele mai precise.
  • Profilul dumneavoastră personal în site-ul topforma.ro
    Întreaga informație de care aveți nevoie în timpul respectării regimului se află în profilul dumneavoastră personal. Puteți să-l accesați de fiecare dată când veți avea nevoie și să vedeți regimul dumneavoastră; să-i adresați întrebări lui Ipokratis și să recitiți convorbirile pe care deja le-ați avut cu el; să urmăriți progresul; să recitiți sfaturile și îndrumările privind respectarea regimului, precum și să comandați continuarea regimului.

Am mai multe întrebări

Dacă totuşi nu aţi găsit răspunsul de care aveaţi nevoie, atunci puteţi transmite un e-mail folosind formularul de contact: