Povestea Noastră

 

Top Forma a fost fondată de către nutriționistul grec Ipokratis Papadimitrakos, care la momentul de față trăiește în Bulgaria, Sofia.
Dorința de a ajuta mai mulți oameni să-și descopere acel mod de mânca corect l-a motivat să creeze Top Forma.
Prin intermediul website-ului, Ipokratis pregătește regimuri alimentare și oferă sprijinul necesar persoanelor care nu au posibilitatea de a veni la o consultație, acesta fiind modul prin care își ajută clienții din România.
Are o diploma de licență în kinetoterapie,un master în psihologie și 14 ani de experiență ca terapeut nutritionist. A efectuat peste 8000 de consultații individuale iar acest număr continuă să crească.
El abordează problema greutății din punct de vedere psihologic și consideră că fiecare își poate găsi propriul obicei de a mânca corect, înainte de atingerea și menținerea greutății dorite.
Echipa română Top Forma își are sediul în Bulgaria, Sofia și colaborează cu Ipokratis. Echipa include traducători și operatori relații cu clienții. Cu toții sunt familiarizați cu metodologia lui Ipokratis și îl ajută să comunice cu clienții români.
Misiunea Top Formei este de a ajuta oamenii să se alimenteze corect și să-și îmbunătățească starea de sănătate și modul de viață. Considerăm că fiecare poate face acest lucru. Și tu poți!

Cum comanzi?


COMANDĂ REGIMUL

întrebări frecvente

Care este prețul?

Prețul unui program de 1 lună este 90 de lei, celui de trei luni – 220 lei, iar celui de 6 luni este 390 lei.

Când voi primi regimul meu?

Specialistul nostru are nevoie de timp pentru a studia în amănunte profilul tău și să întocmească regimul tău. Vei primi regimul în 7 zile lucrătoare din data comenzii (în caz de livrare prin curier) sau din data confirmării plății (în cazul primirii prin poșta electronică).

Atunci când voi comanda un program de 3 sau de 6 luni - oare le voi primi împreuna, pentru toate lunile?

Atunci când vei comanda un program de 3 sau de 6 luni, vei primi un regim de 30 de zile, în fiecare lună în cadrul programului. Fiecare regim următor din programul tău va fi întocmit de Ipokratis în funcție de progresul tău. Pentru acest scop este necesar să completezi chestionarul de urmărire a progresului prin profilul tău personal la finalul fiecărui regim separat.

Mai ai întrebări?