Încălziți cuptorul la 200°C.
Aranjați dovlecelul tăiat, vânăta și ardeii deasupra hârtiei pentru copt. Condimentați cu o lingură de ulei de măsline, sare și piper și lăsați la cuptor pentru 10-15 minute, până încep să se înmoaie și să-și schimbe culoarea
Între timp, puneți bulgurul în cratiță împreună cu bulionul de legume și lăsați aă fiarbă la temperatură medie pentru aproximativ 15 minute, până este pregătit și a absorbit lichidul complet.
După ce bulgurul s-a răcit un pic, amestecați-l cu o furculiță, pentru a deveni pufos. Adăugați condimentele proaspete și cele uscate, sucul de portocale, jumătate de lingură de ulei de măsline, sucul de lămâie și la sfârșit – legumele coapte.
Amestecați și condimentați din nou cu sare și piper, dacă este necesar.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.