Încălziți cuptorul la 180 С.
Fărâmițați brânza și amestecați cu ouăle. Adăugați piper negru și puțin pătrunjel mărunțit (după preferință).
Îndepărtați capacele ardeilor și puneți-le deoparte. Îndepărtați semințele. Umpleteți ardeii cu amestecul obținut anterior și acoperiți cu capacele.
Ungeți tava cu ulei de măsline și aranjați ardeii. Adăugați 100-150 ml apă și sosul de roșii. Coaceți pentru aproximativ 20 de minute. Scoateți ardeii, și, dacă este necesar, puneți sosul de roșii din nou pentru a obține o consistență mai groasă.
Serviți ardeii cu capac și garnisiți cu sosul de roșii. Sosul poate fi pasat, după preferință, pentru a deveni neted.
Rețeta este potrivită dacă aveți legumă la alegere, ou și brânză în regimul vostru alimentar.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.