Ardei umpluți cu fasole și ciuperci

Ingrediente:

  • Pentru 1 porție :
  • 65 g fasole înmuiată peste noapte
  • 2 ardei uscați
  • 50 g morcovi
  • 100 g mânătărci
  • 25 g praz
  • 25 g ceapă
  • 1 linguriță de mentă ( Mentha spicata)
  • 1 linguriță de cimbru de grădină
  • 1 linguriță piper negru
  • 1 frunză de dafin
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei este fierberea fasolei. După ce a fiert, scrugeți și pisați cu o furculiță, păstrând lichidul.

 

În timp ce fasolea fierbe, tăiați mărunt ceapa, prazul, morcovii și ciupercile și înăbușiți-le în puțină grăsime. Adăugați la legume fasolea pisată și condimentele  (menta, cimbru, frunză de dafin, sare și piper negru).

 

Puneți ardeii uscați în apă fiartă pentru aproximativ 2-3 minute. Scoateți-i și scurgeți-i.

 

Scoateți frunza de dafin din amestecul de fasole și umpleți ardeii.

 

Aranjați ardeii pe tavă, turnați lichidul de la fasole și coaceți 15 minute la 180 grade.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți fasole și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM

Rețete gratuite

și sfaturi pentru o viață sănătoasă