Încălziți cuptorul la 180°C.
Într-o cratiță mare, blanșați varza în 8 căni de apă timp de 3 minute. Treceți printr-un jet de apă rece ( pentru a opri procesul de preparare) și scurgeți.
Sotați ceapa în uleiul de măsline preîncălzit aproximativ 5 minute. Adăugați varza de Bruxelles și usturoiul și sotați încă 5 minute. Luați tigaia de pe foc.
Presărați jumătate din parmezan peste varză și amestecați până se topește. Adăugați sare și piper.
Puneți amestecul într-o tavă de copt și presarați restul brânzei. Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil timp de 20 minute, până brânza se topește iar varza se înmoaie.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.