VARZĂ DE BRUXELLES CU PARMEZAN

Ingrediente:

  • 300 g varză de Bruxelles
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 3 căței de usturoi, zdrobiți
  • 50 g parmezan
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Încălziți cuptorul la 180°C.

 

Într-o cratiță mare, blanșați varza în 8 căni de apă timp de 3 minute. Treceți printr-un jet de apă rece ( pentru a opri procesul de preparare) și scurgeți.

 

Sotați ceapa în uleiul de măsline preîncălzit aproximativ 5 minute. Adăugați varza de Bruxelles și usturoiul și sotați încă 5 minute. Luați tigaia de pe foc.

 

Presărați jumătate din parmezan peste varză și amestecați până se topește. Adăugați sare și piper.

 

Puneți amestecul într-o tavă de copt și presarați restul brânzei. Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil timp de 20 minute, până brânza se topește iar varza se înmoaie.

 

Poftă bună!

 

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM