Primul pas din această rețetă este înăbușirea cepei și usturoiului în ulei de măsline și puțină apă într-o tigaie.
Adăugați 1/3 din mazăre, câteva linguri de apă, menta și sosul de roșii și lăsați să fiarbă la foc mic pentru 15 minute. Pasați amestecul obținut cu blenderul și adăugați mazărea rămasă. Condimentați cu sare și piper și puneți într-o tavă. Presărați cașcavalul răzuit.
Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil, la 200 de grade, până cașcavalul prinde o culoare aurie.
Poftă bună!
Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, puteți comanda de aici.





- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.