Budincă de mazăre și kefalotiri

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții :
  • 600 g mazăre ( congelată sau proaspătă fiartă în prealabil)
  • 120 g sos de roșii
  • 3 căței de usturoi
  • 50 g ceapă
  • 1 lingură de mentă uscată
  • 80 g brânză Kefalotiri sau cașcaval cu un conținut scăzut de grăsimi ( până la 40%)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Primul pas din această rețetă este înăbușirea cepei și usturoiului în ulei de măsline și puțină apă într-o tigaie.

 

Adăugați 1/3 din mazăre, câteva linguri de apă, menta și sosul de roșii și lăsați să fiarbă la foc  mic pentru 15 minute. Pasați amestecul obținut cu blenderul și adăugați mazărea rămasă. Condimentați cu sare și piper și puneți într-o tavă. Presărați cașcavalul răzuit.

 

Coaceți în cuptorul încălzit în prealabil, la 200 de grade, până cașcavalul prinde o culoare aurie.

 

Poftă bună!

 

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, puteți comanda de aici.

Rezumat
Recipe Name
Budincă de mazăre și kefalotiri
Published On
Timp de pregatire
Timp de coacere
Timp total
Rata medie
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM