Primul pas în pregătirea rețetei de burger de pui „Paleo“ este să preparați garnitura pentru burger – amestecați varza, morcovii și ceapa roșie cu ulei de măsline și oțet.
Condimentați carnea de pui cu sare, piper și puțin ulei de măsline, împărțiți în 3 porții egale și puneți-le între 2 folii de bucătărie, modelând, până obțineți forma plată a burgerilor.
Lăsați la frigider sau congelator timp de cel puțin 30 de minute.
Coaceți burgerii pe grătar sau în tigaie cu puțin ulei de măsline timp de 1.5 -2 min pe fiecare parte. Cât timp sunt încă calzi, ungeți-i cu puțin muștar și lăsați să se răcorească.
Puneți unul dintre burgeri peste o jumătate din frunza de salată verde și acoperiți cu o porție din garnitura pregătită în prealabil. Adăugați roșiile tăiate și castraveții murați tăiați. Pliați frunza de salată verde în două, acoperind burgerii ( ca o chiflă pentru burgeri) și savurați.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți carne de pui și legume la alegere în regimul vostru alimentar.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.