Burger de pui „Paleo“

Ingrediente:

  • 180 g carne de pui tocată
  • 40 g varză, tăiată mărunt
  • 3 frunze mari de salată verde
  • 20-30 g morcov răzuit
  • 20 g ceapă roșie tăiată fideluță
  • 1 roșie tăiată rondele
  • 1-2 castraveți murați
  • 1 linguriță muștar
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oțet de vin
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei de burger de pui  „Paleo“ este să preparați garnitura pentru burger –  amestecați varza, morcovii și ceapa roșie cu ulei de măsline și oțet.

 

Condimentați carnea de pui cu sare, piper și puțin ulei de măsline, împărțiți în 3 porții egale și  puneți-le între 2 folii de bucătărie, modelând, până obțineți forma plată a burgerilor.

 

Lăsați la frigider sau congelator timp de cel puțin 30 de minute.

 

Coaceți burgerii pe grătar sau în tigaie cu puțin ulei de măsline timp de 1.5 -2 min pe fiecare parte. Cât timp sunt încă calzi, ungeți-i cu puțin muștar și lăsați să se răcorească.

 

Puneți unul dintre burgeri peste o jumătate din frunza de salată verde și acoperiți cu o porție din garnitura pregătită în prealabil. Adăugați roșiile tăiate și castraveții murați tăiați.  Pliați frunza de salată verde în două, acoperind burgerii ( ca o chiflă pentru burgeri) și savurați.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți carne de pui și legume la alegere în regimul vostru alimentar.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM