Primul pas în prepararea rețetei de carne de porc cu varză murată este condimentarea cărnii. Presărați bucata de carne cu cimbru, sare și boia. Încingeți uleiul într-o cratiță și frigeți carnea pe toate părțile. Scoateți fileul și puneți deoparte.
În aceeași cratiță, adăugați varza tăiată, frunza de dafin, pasta de tomate și o cană fierbinte de apă. Lăsați să fiarbă la foc mic până varza se înmoaie.Puneți carnea înapoi în cratiță, puneți capacul și lăsați la foc mic timp de 15- 20 de minute.
*Nu vă recomandăm să tăiați carnea cubulețe, după cum se procedează de obicei în această rețetă. Acest tip de carne este mai uscat iar carnea poate deveni complet uscată după preparare. Bucata de carne mai mare va fi mai fragedă și suculentă.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți carne de porc și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.