CARNE DE PORC CU RATATOUILLE

Ingrediente:

  • Pentru 4 porții:
  • 600 g file de porc
  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • 3 morcovi
  • 1 ceapă
  • 3-4 căței de usturoi
  • 1 ardei gras roșu copt
  • 100 gr. sos de roșii
  • Amestec din cimbru, rozmarin, salvie, busuioc
  • 1-2 frunze de dafin
  • Pătrunjel proaspăt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • Sare, piper si boia după gust
Mod de preparare:

Tăiați dovleceii și vinetele cubulețe, ceapa în rondele, iar usturoiul mărunt.

 

Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați treptat toate legumele până devin moi, cu un pic de boia.

 

Tăiați ardeiul, amestecați cu sosul de roșii, adăugați sare și piper și pasați.

 

Tăiați carnea în 8 felii subțiri și condimentați cu sare și piper. Încingeți tigaia la foc mare, adăugați câteva picături de ulei și gătiți carnea timp de 30 de secunde pe fiecare parte. Puneți-o într-o tavă, acoperiți cu legume, adaugați cimbrul și frunzele de dafin și coaceți la cuptor încălzit în prealabil la 180 de grade, timp de 20-25 de minute.

 

Serviți câte două felii de carne cu ratatouille și pătrunjelul proaspăt.

 

Rețeta aceasta este potrivită atunci când aveți în regim carne de porc și legume la alegere.

 

În cazul în care încă nu aveți un regim alimentar individual, îl puteți comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM