Carne de vită cu ceapă și morcovi

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții
  • 350 g file de vită
  • 2 cepe
  • o cană de bulion
  • 2 morcovi
  • 1/2 lingură de unt
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri de cimbru
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Lăsați carnea la temperatura camerei pentru 20 min, după care tăiați fideluță. Tăiați ceapa semilune, iar morcovii rondele.

 

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa. Înăbușiți câteva minute sau până începe a se rumeni și, adăugați carnea de vită și amestecați. Gătiți 2 minute și adăugați cimbrul și bulionul. Amestecați și gătiți 2-3 minute. Carnea de vită ar trebuie deja să fie fragedă. Luați de pe foc și lăsați lichidul să se îngroașe.

 

Puneți morcovii într-o cratiță și acoperiți cu apă până la jumătate. Adăugați unt, un vârf de cuțit de sare și piper, fierbeți la foc mic, până când se înmoaie morcovii.

 

Aranjați carnea de vită și ceapa în mijlocul farfuriei, adăugați morcovii scurși și puțin din sosul obținut.

 

Poftă bună!

 

Dacă încă nu dispuneți de un regim alimentar personalizat, puteți comanda de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM