Primul pas al rețetei este marinarea cărnii. Puneți steakul într-o pungă de plastic resigilabilă ( sau asemănătoare) împreună cu sosul de soia, puțin ulei de susan, ghimbirul, usturoiul și zahărul brun, după care puneți în frigider.
Încălziți tigaia, adăugați puțin ulei de susan și adăugați legumele. Sotați-le pentru 5 minute, până prind o culoare aurie. Luați de pe foc și mențineți-le calde până la servire.
Curățiți tigaia și puneți-o din nou pe foc. Adăugați carnea cu jumătate din lichidul în care s-a marinat. După aproximativ 3 minute, aduăgați și cealaltă jumătate a lichidului. Gătiți încă 2 minute, până sosul se îngroașă puțin. Adăugați legumele, amestecați serviți garnisind cu semințe de susan.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.