Carpaccio

Ingrediente:

  • Pentru 1 porție:
  • 150 g file de vită
  • 5 g migdale
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 1 lingură de muștar
  • 1 lingură de hrean răzuit, după preferință
  • 200 g mix de salată proaspătă
  • 2 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei de Carpaccio este să sărați carnea cu sare și piper și să o ungeți cu muștar. Înveliți strâns cu o folie transparentă de bucătărie de parcă ar fi o bomboană și răsuciți capetele. Lăsați în congelator pentru 24 de ore.

Scoateți carnea din congelator și lăsați să se dezghețe ușor timp de 10-12 minute și tăiați-o în rondele subțiri. Este mai simplu să tăiați felii subțiri atunci când este înghețată pe jumătate. Aranjați rondele ca pe niște cărămizi pe fundul unei farfurii mari.

Presărați cu sare, piper, nuci mărunțite la alegerea voastră – migdale, nuci de cedru, alune de pădure și stropiți cu puțin ulei de măsline.

Serviți cu salata proaspătă condimentată.

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți carne de vită și legume la alegere în regimul vostru alimentar.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM