Cartof umplut cu ciuperci și spanac

Ingrediente:

  • Pentru o porție:
  • 200 g cartof
  • 220 g ciuperci
  • 200 g spanac
  • 5 g usturoi
  • 15 ml ulei de măsline
  • 50 g brânză de vaci
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei de cartof cu umplutură de ciuperci și spanac este să spălați cartoful bine, să-l înveliți în folie de aluminiu și să-l coaceți timp de 45-50 de minute la 200 de grade.

 

Până cartoful se coace, înăbușiți un cățel de usturoi în puțin ulei de măsline și scoateți-l atunci când începe să devină roz. Aceasta este suficient pentru a condimenta uleiul de măsline.

 

Adăugați ciupercile tăiate și gătiți până lichidul lor se evaporă.

 

Adăugați spanacul și gătiți încă 5 minute.

 

Turnați amestecul de spanac și ciuperci într-un vas și adăugați brânzа.

 

Atunci când cartoful este copt, scoateți-l din folie, tăiați-l pe jumătate și umpleți-l cu amestecul pregătit.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți cartof și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM