Primul pas în pregătirea rețetei de cartof cu umplutură de ciuperci și spanac este să spălați cartoful bine, să-l înveliți în folie de aluminiu și să-l coaceți timp de 45-50 de minute la 200 de grade.
Până cartoful se coace, înăbușiți un cățel de usturoi în puțin ulei de măsline și scoateți-l atunci când începe să devină roz. Aceasta este suficient pentru a condimenta uleiul de măsline.
Adăugați ciupercile tăiate și gătiți până lichidul lor se evaporă.
Adăugați spanacul și gătiți încă 5 minute.
Turnați amestecul de spanac și ciuperci într-un vas și adăugați brânzа.
Atunci când cartoful este copt, scoateți-l din folie, tăiați-l pe jumătate și umpleți-l cu amestecul pregătit.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți cartof și legume la alegere în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.