Primul pas în pregătirea rețetei de Bratkartoffeln este să pregătiți legumele.
Fierbeți cartofii în coajă la 90 % ( trebuie să fie un pic nefierți în mijloc). Clătiți abundent cu apă rece și lăsați deoparte.
După aceasta, tăiați ceapa în semiluni subțiri, curățați-i și tăiați spanacul în bucăți mari.
Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie și adăugați cățeii de usturoi (nedecojiți) pentru 2-3 minute. Scoateți usturoiul și adăugați spanacul în uleiul de măsline condimentat. Agitați și gătiți până când se înmoaie și prinde o culoare verde închisă – aproximativ 2-3 minute.
Adăugați sare și puțin piper și lăsați deoparte.
Decojiți cartofii și tăiați-i în rondele groase. Încingeți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și aăugați ceapa. Înăbușiți până începe să se înmoaie și să se caramelizeze. Adăugați cartofii tăiați și o lingură de boia și gătiți până cartofii încep să prindă crustă.
Condimentați cu sare și boia.
Aranjați cartofii pe pat de spanac și garnisiți cu brânza mărunțită.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.