Chifteluțe de dovlecei cu brânză

Ingrediente:

  • 1 dovlecel răzuit
  • 100 g brânză
  • 1 ou
  • ½ cană de ceapă pudră sau o ceapă mică tăiată mărunt
  • ¼ cană de usturoi pudră sau 1 cățel de usturoi pisat
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C.

 

Adăugați un vârf de cuțit de sare la dovlecelul răzuit și puneți deoparte.

 

Bateți oul cu brânza într-un vas până obțineți o masă omogenă. Adăugați usturoi, ceapă și piper și amestecați bine.

 

Scurgeți dovlecelul răzuit de apă și adăugați-l la amestecul obținut și agitați din nou.

 

Împărțiți amestecul în 8 părți egale și distribuiți pe tava acoperită cu hârtie de copt ( folosind lingura) pentru a obține chifteluțe plate.

 

Coaceți timp de 20 de minute, după care întoarceți chifteluțele pe cealaltă parte și lăsați la copt timp de încă 10-15 minute.

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM