Preîncălziți cuptorul la 200°C.
Adăugați un vârf de cuțit de sare la dovlecelul răzuit și puneți deoparte.
Bateți oul cu brânza într-un vas până obțineți o masă omogenă. Adăugați usturoi, ceapă și piper și amestecați bine.
Scurgeți dovlecelul răzuit de apă și adăugați-l la amestecul obținut și agitați din nou.
Împărțiți amestecul în 8 părți egale și distribuiți pe tava acoperită cu hârtie de copt ( folosind lingura) pentru a obține chifteluțe plate.
Coaceți timp de 20 de minute, după care întoarceți chifteluțele pe cealaltă parte și lăsați la copt timp de încă 10-15 minute.
Poftă bună!
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.