Amestecați toate ingredientele pentru chifteluțe și lăsați carnea tocată obținută în frigider pentru 1-2 ore sau pentru o noapte. Formați chifteluțe mici și puneți-le pe tavă, acoperindu-le cu hârtie de copt. Introduceți pentru 5 minute în cuptorul încins în prealabil (200 grade). Încălziți sosul într-o tigaie adâncă. Adăugați ½ din busuiocul tăiat și chifteluțele coapte. Gătiți pentru încă 3-4 minute și luați de pe foc. Adăgați busuiocul rămas și serviți. Rețeta este potrivită atunci când aveți carne de vită și legume la alegere în regimul dumneavoastră.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.