Chifteluțe de vită în sos de roșii

Ingrediente:

  • Pentru 2 porții
  • 300 g file de vită (tocat)
  • 1/2 cepe roșii
  • 4 căței de usturoi
  • 1 ardei iute (tăiat mărunt)
  • 4 linguri pătrunjel (tăiat mărunt)
  • 3 linguri mentă (tăiată mărunt)
  • 1 albuș
  • Sare și piper după gust
  • Pentru sos:
  • 400 g sos de roșii
  • 4 linguri busuioc
  • Sare și piper după gust
Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele pentru chifteluțe și lăsați carnea tocată obținută în frigider pentru 1-2 ore sau pentru o noapte. Formați chifteluțe mici și puneți-le pe tavă, acoperindu-le cu hârtie de copt. Introduceți pentru 5 minute în cuptorul încins în prealabil (200 grade). Încălziți sosul într-o tigaie adâncă. Adăugați ½ din busuiocul tăiat și chifteluțele coapte. Gătiți pentru încă 3-4 minute și luați de pe foc. Adăgați busuiocul rămas și serviți. Rețeta este potrivită atunci când aveți carne de vită și legume la alegere în regimul dumneavoastră.

Dacă încă nu aveți un regim alimentar individual, pregătit de către nutriționistul Ipokratis Papadimitrakos, o puteți face de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM