Lăsați la înmuiat o cană de quinoa în 2 căni de apă fierbinte pentru aproximativ 20-25 de minute. Scurgeți și clătiți cu apă rece. Puneți la fiert 2 căni de apă și adăugați quinoa. Fierbeți 12-15 de minute.
Încălziți cuptorul la 200С. Îndepărtați cozile ciupercilor și puneți-le pe tavă întoarse (ca niște coșulete). Coaceți aproximativ 5 minute, scoateți din cuptor și puneți deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică și înăbușiți usturoiul și ceapa tăiată mărunt. Când ceapa devine moale, adăugați porumbul și gătiți încă 2 minute. Adăugați quinoa, amestecați o minută- două, adăugați 2 linguri de apă și pătrunjelul tăiat mărunt și luați tigaia de pe foc. Condimentați cu sare și piper și adăugați ( la alegere) puțină boia.
Umpleți ciupercile cu amestecul obținut și presărați deasupra cașcavalul* răzuit. Puneți din nou la cuptor și coaceți 10-12 minute sau până cașcavalul se topește și obține o culoare aurie.
Rețeta este potrivită atunci când aveți quinoa și legume la alegere în regim.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.