Concasse de roșii cu quinoa și brânză de capră

Ingrediente:

  • 200 de quinoa
  • 4 roșii decojite
  • 50 g de ceapa
  • 2-3 căței de usturoi
  • 100 g brânza de capra
  • 6-7 de frunze de busuioc proaspăt
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Lăsați la înmuiat 1 cană de quinoa în 2 căni de apă fierbinte pentru aproximativ 20-25 de minute. Scurgeți și clătiți cu apă rece. Puneți la fiert 2 căni de apă și adăugați quinoa. Fierbeți timp de 12-15 minute.

Tăiați roșiile decojite în sferturi și puneți miezul deoparte.Tăiați miezul în cubulețe iar ceapa și usturoiul mărunt.

Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță cu capac și adăugați ceapa și usturoiul. Înăbușiți până devin moi și adăugați roșiile. Reduceți temperatura și lăsați la fiert la foc mic timp de 10 minute.

Adăugați quinoa fiartă, amestecați și gătiți timp de încă 2-3 minute. Luați de pe foc, condimentați cu sare și piper, adăugați brânza de capră mărunțită și busuiocul tăiat (puteți utiliza amestec de brânză de vacă și capră).

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM