Cușcuș israelian

Ingrediente:

  • Pentru 1 porție:
  • 170 ml bulion de legume
  • 85 g cușcuș
  • 200 g vânătă
  • 100 g roșii
  • 25 g ceapă
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 g turmeric
  • 5 g boia dulce
  • 2 g boia iute
  • 2-3 frunze de busuioc
  • 10 ml ulei de măsline
  • piper negru
  • sare
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea rețetei de cușcuș israelian este să fierbeți cușcușul.

 

Încălziți într-o tigaie 120 ml din bulionul de legume. După ce a atins punctul de fierbere, adăugați cușcușul, amestecați și reduceți temperatura la minim. Agitați periodic până bulionul se absoarbe ( aproximativ 8-10 minute) Puneți cușcușul preparat într-un vas.

 

După aceea, pregătiți legumele.

 

Încingeți puțin ulei de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa, turmericul și gătiți 3-4 minute, până ceapa începe să se înmoaie. Adăugați usturoiul și gătiți încă 1-2 minute. Adăugați vânăta tăiată pentru 3-4 minute, până se înmoaie. Puneți roșiile (tăiate cubulețe),bulionul rămas și condimentele.

 

Puneți capacul, reduceți temperatura și gătiți pentru aproximativ 20 de minute sau până la prepararea completă a vinetei. Amestecați periodic.

 

Atunci când legumele sunt gata, luați de pe foc și adăugați sare și piper după gust.

 

Adăugați cușcușul și amestecați. Serviți cu frunze de busuioc.

 

Poftă bună!

 

Rețeta este potrivită atunci când aveți cușcuș și legume alegere în regimul vostru alimentar personalizat.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM