Primul pas din rețeta de fasole verde cu mozzarella este pregătirea fasolei. Pregătiți fasolea verde (proaspătă sau congelată) la abur.
Adăugați ulei de măsline, cățeii de usturoi tocați, o jumătate de linguriță de sare și amestecați bine.
Puneți fasolea în farfurie, tăiați roșia cubulețe și distribuiți-o deasupra fasolei.
Rupeți bila de mozzarela în bucăți și aranjați deasupra fasolei.
Stropiți cu câteva picături de oțet balsamic.
Poftă bună!
Rețeta este potrivită atunci când aveți legume la alegere și brânză în regimul vostru alimentar personalizat.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.