Tăiați morcovii, țelina și fasolea verde în bucăți de aceeași mărime ca și broccoli și conopida. Fierbeți 1.5 l de apă, adăugați 2 lingurițe de sare și opăriți câte 2-3 minute toate legumele. Păstrați câteva linguri de apă, adăugați la ele legumele și untul și gătiți pentru 5-6 minute. Puneți-le într-un caston și adăugați mărar. Încingeți cuptorul la 200С și grătarul la maxim. Condimentați fileul cu sare și piper și puneți fileul cu partea pielii pe grătar. Coaceți pentru pentru 2 minute la foc puternic, puneți cu grijă pe tavă și sfârșiți lăsând la cuptor pentru 3-4 minute.
Ungeți cu puțin ulei de măsline și serviți cu porția de legume înăbușite.
Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul dumneavoastră.
- Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?
Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.