File de biban la grătar cu legume înăbușite

Ingrediente:

  • • File de biban – 500 g (poate fi utilizată și dorada)
  • • Morcov – 2 buc.
  • • Tulpină de țelină – 2-3 bețe
  • • Broccoli – 150 g
  • • Conopidă – 100 g
  • • Fasole verde – 100 g
  • • Ulei de măsline – 1 lingură
  • • Unt - 2 linguri
  • • Mărar (tăiat) – 3 linguri
  • • Sare și piper după gust
Mod de preparare:

Tăiați morcovii, țelina și fasolea verde în bucăți de aceeași mărime ca și broccoli și conopida. Fierbeți 1.5 l  de apă, adăugați 2 lingurițe de sare și  opăriți câte 2-3 minute toate legumele.  Păstrați câteva linguri de apă, adăugați la ele legumele și untul și gătiți pentru 5-6 minute. Puneți-le într-un caston și adăugați mărar.  Încingeți cuptorul la 200С și grătarul la maxim. Condimentați fileul cu sare și piper și  puneți fileul cu partea pielii pe grătar. Coaceți pentru  pentru 2 minute la foc puternic, puneți cu grijă pe tavă și sfârșiți  lăsând la cuptor pentru 3-4 minute.
Ungeți cu puțin ulei de măsline și serviți cu porția de legume înăbușite.
Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul dumneavoastră.

Dacă încă nu aveți un regim alimentar individual, pregătit de către nutriționistul Ipokratis Papadimitrakos, o puteți face de aici.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM