File de pește alb cu spanac

Ingrediente:

  • 350 g file de piește ( cu piele)
  • 500 g spanac
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Primul pas în pregătirea fileului de pește cu spanac este să tăiați usturoiul mărunt iar spanacul în bucăți mari.

Încălziți 3-4 linguri de apă într-o tigaie și adăugați usturoiul timp de 10 – 15 secunde , după care spanacul tăiat. Presărați puțină sare și amestecați până spanacul prinde o culoare verde închisă. Gătiți timp de încă o minută-două și luați de pe foc.

Încălziți cuptorul la 200 de grade. Condimentați fileurile de pește cu sare și piper și absorbiți cu hârtie de bucătărie.  Încingeți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și puneți peștele pe partea pielii. Gătiți pentru 3 minute sau până pielea prinde o culoare aurie. Puneți tiagai la cuptor și coaceți pentru încă 3-6 minute, în dependență de dimensiunea fileurilor. Peștele trebuie să rămână suculent, însă să fie complet pregătit.

Serviți pe pat de spanac.

Rețeta este potrivită atunci când aveți pește și legume la alegere în regimul vostru alimentar.

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM