File de porc la cuptor cu oregano

Ingrediente:

  • Pentru 1 porție :
  • 200 g file de porc
  • 200 g ciuperci portobello sau champignon
  • Pentru pesto :
  • mix de oregano proaspăt tăiat, cimbru, rozmarin, busuioc, salvie ( o cănuță)
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 5-6 nuci sau migdale (crude)
  • sare și piper după gust
Mod de preparare:

Primul pas al pregătirii file-ului de porc la cuptor cu oregano este prepararea sosului pesto.

 

Puneți toate ingredientele pentru pesto într-un vas potrivit și pasați până obțineți o masă omogenă. Nu este obligatoriu să fie foarte netedă.

 

Puneți file-ul de porc deasupra foliei de aluminiu. Ungeți-l cu pesto, adăugați ciupercile curățite cu codița în sus. Condimentați cu sare și piper și înveliți carnea în folie.

 

Coaceți la 180 grade  pentru 15-20 de minute.

 

Aranjați și serviți.

 

Poftă bună!

Share Dacă vă place:
  • Ești pentru prima dată pe site-ul nostru?

Daca răspunsul tău este da, suntem bucuroși că ne-ai descoperit! Misiunea noastră este să te ajutăm să obții și să menții greutatea perfectă, alimentându-te într-un mod sănătos. Acest lucru este pe deplin posibil cu ajutorul unui regim alimentar întocmit special pentru tine. Sperăm că îți vom fi de folos.

COMANDĂ REGIMUL

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PROGRAM